Arkadaşlar rtx 3060ların rakibi?

Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar rtx 3060 hem nvidia taraıfında hem amd tarafında hangi ekran kartlarıyla yarışıyor performansı hangi ekran kartına yakın?

3060 Nvidia tarafında yine 3060 ile yarışıyor. Eski nesillerden soruyorsan 2070 ile yarışıyor. Amd tarafında muadili olan bir kart henüz çıkmadı ama çıkacaktır.

rx6700XT, rtx2070-2070s

dlss teknolojisi ile öyle olacağını sanmıyorum.
Saf performans olarak bakmamız gerekiyor. 2070S DLSS ile 2080S geçemez. AMD ise fidelityfx super resolution diye bir şeyler duyurdu kendilerine göre DLSS muadili.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT
Saf performans olarak bakmamız gerekiyor. 2070S DLSS ile 2080S geçemez. AMD ise fidelityfx super resolution diye bir şeyler duyurdu kendilerine göre DLSS muadili.
FidelityFX o kadar iyi bir teknoloji değil maalesef. DLSS 2.0 ezip geçiyor, bizzat amd kullanıyorum. Bir daha AMD alacağımı sanmıyorum.

amd için 6700 2000 serisi için 2060 super

FidelityFX o kadar iyi bir teknoloji değil maalesef. DLSS 2.0 ezip geçiyor, bizzat amd kullanıyorum. Bir daha AMD alacağımı sanmıyorum.
Abe daha gelmedi? Ayrıca DLSS' i o kadar abartmasan iyi edersin. DLSS açıcaksan işlemcinin de iyi olması gerekiyor maalesef.

Bu değil ki? Bu Nvidia kartlarda da kullanılıyor zaten. CAS başka bir şey. Bizi ilgilendiren 6700xt duyurulurken küçük bir bölümde bahsedilen FidelityFX SuperResulation
Benim demek istediğimi sanırım anlamadın, şuanki var olan FidelityFX o kadar iyi çalışmıyor. Yeni seride ne olacak bende bekliyorum, hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,341
Üyeler
197,436
Son üye
balya
Geri