Oyunda her türlü hile var maalesef. 10k TL değerinde envantere sahip ve paralı hileyle legit oynayan arkadaşımı bilirim.arkadaşlar 21 level olup seçkin oldum çok fazla hile geldiği için yaz indirimlerinden prime versiyonunu alıcağım geçen senene kadar indrime girmişti prime versiyonu ve alırsam hile gelir mi?
prime alma sebebim hile oranını azaltmak ayrıca şöyle bişey duymuştum para verip alanlar kendi içlerinde oynuyo bide ücretsiz olan hesaplar kendi içlerinde oynuyo buda hile ve smurf gelmesini sağlıyo bu yüzden almak istiyorumbence gerek yok prime a para vermenize ama kendi fikrim
Evet hesaplar farklı farklı ayrı ayrı oynuyor ama paralı hesap alınca smurf gelmez diye bi olay yok yine gelicektir, hile için de aynısı geçerli.prime alma sebebim hile oranını azaltmak ayrıca şöyle bişey duymuştum para verip alanlar kendi içlerinde oynuyo bide ücretsiz olan hesaplar kendi içlerinde oynuyo buda hile ve smurf gelmesini sağlıyo bu yüzden almak istiyorum
bro birde ben şuan seçkin hesabım 21 levelken oldum prime alsam ne gibi farklı ayrıcalıklar sağlıyacak bana?Evet hesaplar farklı farklı ayrı ayrı oynuyor ama paralı hesap alınca smurf gelmez diye bi olay yok yine gelicektir, hile için de aynısı geçerli.
Benim bildiğim kadarıyla sağlamayacak, zaten 20 leveli geçtiğinde elde ettiğin hesap ile para verip aldığın aynı diye biliyorum. O hesabı satabiliyorsan satıp daha sonra indirimde paralı hesap alabilirsin eğer illa alacaksan.bro birde ben şuan seçkin hesabım 21 levelken oldum prime alsam ne gibi farklı ayrıcalıklar sağlıyacak bana?
ama niye ayrıcalık sağlamasın ki free hesaplar kendi aralarında oynayacak yani ben şuan eskiden almış bir oyuncuyla eşleşemiyorum ama prime alırsam eşleşebiliyorum bu da hile oranını azaltır yani para verenler genelde oyuncu olurBenim bildiğim kadarıyla sağlamayacak, zaten 20 leveli geçtiğinde elde ettiğin hesap ile para verip aldığın aynı diye biliyorum. O hesabı satabiliyorsan satıp daha sonra indirimde paralı hesap alabilirsin eğer illa alacaksan.
E zaten 20. leveli geçince prime hesap oluyorsun. Prime hesaplar kendi aralarında, diğerleri kendi aralarında oynuyor.ama niye ayrıcalık sağlamasın ki free hesaplar kendi aralarında oynayacak yani ben şuan eskiden almış bir oyuncuyla eşleşemiyorum ama prime alırsam eşleşebiliyorum bu da hile oranını azaltır yani para verenler genelde oyuncu olur
evet işte ben de bu yüzden almak istiyorum prime olanlar daha çok faceıt girenler rank girenler oluyo diğerleri dediğin steam seviyesi 2 3 lvl hesaba para atmamış freeciler yani çoluk çocuk hileler ben bu yüzden almak istedimE zaten 20. leveli geçince prime hesap oluyorsun. Prime hesaplar kendi aralarında, diğerleri kendi aralarında oynuyor.
21 level olduğunda UNprime gelmiyor karşına 21 levele kadar hileyle kasan ruhsuzdur. Para verenler ile 21 level olanlar aynı anda oynuyor zaten.evet işte ben de bu yüzden almak istiyorum prime olanlar daha çok faceıt girenler rank girenler oluyo diğerleri dediğin steam seviyesi 2 3 lvl hesaba para atmamış freeciler yani çoluk çocuk hileler ben bu yüzden almak istedim![]()
Dostum ne alırsan al emin ol hile her yerde oluyor belki bi nebze azaltır fakat asla bitmez tecrübe ile sabit... Fakat istersen premium faceit alabilirsin orda daha azmış galibaevet işte ben de bu yüzden almak istiyorum prime olanlar daha çok faceıt girenler rank girenler oluyo diğerleri dediğin steam seviyesi 2 3 lvl hesaba para atmamış freeciler yani çoluk çocuk hileler ben bu yüzden almak istedim![]()
ee knk o zaman bu oyundaki prime saçmalığı ne? prime alıncada 21 level olmuyomusun? off ya çok saçma ya da çok karışık yazın asam mı almasam mı bilemedim :/21 level olduğunda UNprime gelmiyor karşına 21 levele kadar hileyle kasan ruhsuzdur. Para verenler ile 21 level olanlar aynı anda oynuyor zaten.