Bu sadece stand direksiyon felan yok bundaRobin bey bunu da konu dışında açsaydınız bari.![]()
Logitech Joystick, Direksiyon - Direksiyon Seti - GittiGidiyor
Joystick, Direksiyon modelleri GittiGidiyor'da! Oyun kolu arıyorsanız indirimli fiyatlarla sunulan Logitech joystick, direksiyon modellerini hemen inceleyebilirsiniz.www.gittigidiyor.com
Ucuz dediğine göre 10k bütçesi yoktur dimi ?Kime göre neye göre ucuz?
Sana demedimben ne yaptım?
bütçe belirtmiş olmasada "ucuz" kelimesini kullanması ve senin bunun üzerine bu ürünü önermen, aşırı BOŞ.Bunu öneririm.Site Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.www.gittigidiyor.com
Aynen öyle bazıları çok boş yapıyor.bütçe belirtmiş olmasada "ucuz" kelimesini kullanması ve senin bunun üzerine bu ürünü önermen, aşırı BOŞ.
uğraştırır ama pişman olmazsınsana bir şey söyleyeyim mi kardeşim arduino ile kendin yap aşırı ucuz oluyor ve zevk veriyor
Kime göre ucuz? Ben zenginim bana göre 12K ucuz?bütçe belirtmiş olmasada "ucuz" kelimesini kullanması ve senin bunun üzerine bu ürünü önermen, aşırı BOŞ.
linki de bırakayım https://urun.n11.com/joystick-ve-gamepad/hadron-hd320-usb-direksiyon-bilgisayar-pc-ps2-ps-P106579681Bu arada en ucuz hadron direksiyonlar olması lazım 150 TL 180 derece