aliekber54
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
dediğimi yaparsan bi şey olmaz reset en temizi
Reis sen diyosunki tableti sıfırla istediğini indir oyna resetlemezsem görürler.yani demiknkm tablete bi reset at indirsende göremezler hiç bir şey yapamazlar sonra geri yükle zoomunu ama e posatanı sekranazisyondan çıkar e posta varsa
Güveniyorum sana len (dediğimi yaparsan bi şey olmaz reset en temizi
aynn sim kartını at kendin hafıza kartı tak bişey değil 32gb a101de 30 tlKanka Aynı Tableti banada verdiler şuan ondan yazıyorum.
Tableti ilk aldığımızda içinde yazılım var ve bu yazıkım(mdm yada mdn)Bizim yaptığımız şeyleri servere gönderiyor.Ben bu yüzden hard resrt attım.Sonra Güncelleme Yaptım Şuan gayet güzel PUBG de oynuyorum.
Sana Önerim Sakın Yanında Verdikleri Sımkart Takılıyken Pubgbyada youtubeye girme.Çünkü Kart Takılı Oluncada ne yaptığını görüyorlar.
fabrika ayarlarına döndürüyorum o zaman sim kartıda çıkartımmıda sorun filan kalmıyor yaniKanka Aynı Tableti banada verdiler şuan ondan yazıyorum.
Tableti ilk aldığımızda içinde yazılım var ve bu yazıkım(mdm yada mdn)Bizim yaptığımız şeyleri servere gönderiyor.Ben bu yüzden hard resrt attım.Sonra Güncelleme Yaptım Şuan gayet güzel PUBG de oynuyorum.
Sana Önerim Sakın Yanında Verdikleri Sımkart Takılıyken Pubgbyada youtubeye girme.Çünkü Kart Takılı Oluncada ne yaptığını görüyorlar.
benim kafama takılan soru: sim kart çıktımı bilgi almıyacaklar demiyeclermiki niye çıkarttınaynn sim kartını at kendin hafıza kartı tak bişey değil 32gb a101de 30 TL
aynn knk yap gitsinfabrika ayarlarına döndürüyorum o zaman sim kartıda çıkartımmıda sorun filan kalmıyor yani
1.Hard Reset At.fabrika ayarlarına döndürüyorum o zaman sim kartıda çıkartımmıda sorun filan kalmıyor yani
hafıza kartı ne için bende var 16gb bi olayı varsa söyleyin ona göre alayım krallar.aynn sim kartını at kendin hafıza kartı tak bişey değil 32gb a101de 30 TL
Hard reset fabrika ayarı oluyor yani1.Hard Reset At.
2.Sımkartı Çıkart.
Başka bir şey olmaz sana hiçbirşey yapamazlar.
Bu arada sımkarttaki 25 gb interneti vpn ile youtubede kullanabiliyorsun.
biostan yaphafıza kartı ne için bende var 16gb bi olayı varsa söyleyin ona göre alayım krallar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hard reset fabrika ayarı oluyor yani
Ayarlardanmı bios ekranımı andoid ekranımı ne ordanmı yoksa
tamamdırbiostan yap
15 yaşındayım bende orda sorduğum soruda hafıza kartı neye yarıyacak diye sordum (senle uğraşıcam banlanan kadar)@aliekber54 Daha SIMkart'ın ne olduğunu bilmiyorsun gelmiş burda konuşuyorsun.
@Hikmet44 ile @aliekber54 kaç yaşındasınız merak ettim.
@aliekber54 Daha SIMkart'ın ne olduğunu bilmiyorsun gelmiş burda konuşuyorsun.
@Hikmet44 ile @aliekber54 kaç yaşındasınız merak ettim.