bqrr0595
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,011
odin samsung un rom kernel flash utiliysi başka cihazda çalışmazBaştan yani saf andiroid bulup
Odin ile yükleme yapmanız gerekmekte
odin samsung un rom kernel flash utiliysi başka cihazda çalışmazBaştan yani saf andiroid bulup
Odin ile yükleme yapmanız gerekmekte
? Kim dedi bunu?odin samsung un rom kernel flash utiliysi başka cihazda çalışmaz
Artı olarak başka uygulamalarda var ama odin daha sağlıkliodin samsung un rom kernel flash utiliysi başka cihazda çalışmaz
? Kim dedi bunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artı olarak başka uygulamalarda var ama odin daha sağlıkli![]()
Odin sadece samsung için yapılmadıDownload Odin 3.13.1
Samsung Odin 3.13.1 with Android ROM Flashing Tool
yani sitesinde yazan bilgi bu sony cihazlar için
flash tool sony için belirli markaların belirli flash utility leri var aksi bi cihaz taktığında cihazı tanımayıp driverleri kurulmayacak dolayısıyla uygulamalar flashlama işlemini yapamıyacak
çalışmaz odin
meb onları sen oyun indirip kefiy sür diye vermedi kardeşim dersine bak diye verdiArkadaşlar meb bana aidata alim 10 tablet verdi, ben buna oyun yüklemek istiyorum.Biosdan sıfırlama yapılmıyor sim kart yerini yapıştırmışlar.Nasıl yükleyebilirim ve karşı tarafın haberi olmadan?
yalnış bilgi veriyorsun odinle başka cihaz a flashlama yapamazsın samsungun kendi yazılımıdır odin3 diğer cihazlarda flashlama islemi cmd yoluyla yapılıyor bilginizeOdin sadece samsung için yapılmadı
Farklı markalarda kullanıyor sadece bu driverlar kapalı ,göçmüş telefonlar için çıkartıldı
Tamam ne dersen o abi kızma (biraz anlayışlı ol burda kaç kişi dedi ama hepsi kibarca ifade etti neden? Çünkü onlar İNSAN mağara adamı gibi ifade etme yıl 2021meb onları sen oyun indirip kefiy sür diye vermedi kardeşim dersine bak diye verdi
eeTamam ne dersen o abi kızma (biraz anlayışlı ol burda kaç kişi dedi ama hepsi kibarca ifade etti neden? Çünkü onlar İNSAN mağara adamı gibi ifade etme yıl 2021![]()
evet ben senin gibi yeni vel.et lerden değilim kapa konuyu bak işineee
sonç sana en açıkça ifade ettim işte
istersen şöyle yapayım
o tabletler ders için verildi sizde bu amaca uymalısınız bence
tabletler çünkü durumu olmayan parodn durumu üste olanlara verildi neden bilmem
o tabletler oyun için verilmedi arkadaşım
bu tabletler ders çalışalım amacı ile verildi
buna da mağara adamı diyor isen sen baya eskiden kalmışisın kanka![]()
bu kadar saldırgan olmaana gerek yokevet ben senin gibi yeni vel.et lerden değilim kapa konuyu bak işine
bb seni takan kim triplere girmişsin böyle...bu kadar saldırgan olmaana gerek yok
küfür etmedik hakaret etmedik
bu tabletlerin amacı zevk değil uzaktan eğitim gibi yerlerde derslere girmek için
bunu anla
ikincisi velet olduğumu nereden çıkardın
o fotoyu bulsam atacadım bulursam atarım düzenleir bunu
kahinsin kanka bu arada
burada mağara adamı demeye de hakkın yok
bu böyle bunu kabul edersin yada engellersin engelleme seçeneği var
istersen de reaksiyon at tüm mesajlarıma ve reaksiyonumu düşür sen bilirisn umrumda da değil bb
peki beni takıcak kadar değerli görmüyorsan neden tkaıyorsunbb seni takan kim triplere girmişsin böyle...