Sizce en iyi Pick up araba hangisi ?

En iyi Pick up araba

• Volkswagen Amarok

Oylar: 5 14.3%
  • Ford Ranger

Oylar: 13 37.1%
  • Mercedes 250d Power

Oylar: 17 48.6%

• Oy kullanan toplam üye
    35
Mercedes görünüş olarak ve iç tasarım olarak çok iyi ama videolarda izlediğime göre ford ve amarokun altında kalıyor off road da falan
Evet benim içinde önemli olan görünüş ve konfor zaten. :)

Evet benim içinde önemli olan görünüş ve konfor zaten. :)
Ben bu tür arabalarda performans seviyorum dağ çamurda takılmadan gütmek istiyorum o yüzden amarok a biraz daha yakınım zaten ford da amarok da daha önce sahip olduğumuz arabalar 2 side çok değerli güzel arabalardı şimdi tekrar düşünüyoruz sizinde fikirlerinizi almak istedim

Ben bu tür arabalarda performans seviyorum dağ çamurda takılmadan gütmek istiyorum o yüzden amarok a biraz daha yakınım zaten ford da amarok da daha önce sahip olduğumuz arabalar 2 side çok değerli güzel arabalardı şimdi tekrar düşünüyoruz sizinde fikirlerinizi almak istedim
Tabi ki araçların güzelliği beklentilere göre değişiyor. İnşallah almak nasip olur.

Soru mu la bu tabii ki Ranger Raptor. O kadar paran yoksa L200 candır.

Mercedes > Wolkswagen > Ford.

Amarok ve Raptor? Fiziksel olarak bakarsak Raptor offroadda 1 numara.
Ben sizle aynı düşünmüyorum amarok un verdiği offroad hissini fordda alamadım hem kar hem çamurda ikisinide inceledim hocam bizzat amarok çok ayrıydı benim için.

Ben sizle aynı düşünmüyorum amarok un verdiği offroad hissini fordda alamadım hem kar hem çamurda ikisinide inceledim hocam bizzat amarok çok ayrıydı benim için.
Vw sevmiyorum. Ford benim için çok ayrı. Ranger Raptor gördüğüm en iyi pickup. Amarok, Hillux falan geçiyorum zaten. Birde L200 çok güzel çünkü jdm .d Eğer bir gün Raptor sahibi olursam https://www.instagram.com/s/aGlnaGx...&story_media_id=2199988360945411690_287815404 böyle tune edicem.

Geri