RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,405
Evet arkadaşlar bugün Aliexpress KES ONU kampanyasından 70krş a aldığım mouse ı inceliyorum.
KUTU
Kutu Etrafında balonlu naylon ile geldi. Pek koruyamamış gibi duruyor kutuda baya hasar vardı . Neyseki mouse da bir şey yoktu.
Mouse
Mouse un tipi bu şekilde. Orta tekerleğinde renk değiştiren bir ışık bulunuyor, bence hoş olmuş. Plastik kalitesi çok iyi değil ama çok da kötü değil TR den alacağınız 30-40 TL'lik mouselar ile aynı plastik kalitesine sahip diyebilirim.
Elim ise tam oturdu parmaklarımızı koyacağımız yerleri gayet güzel yapmışlar.
MOUSE TUŞLARI
Sağ tık ve Sol tık da bir gecikme vs. yok. Tekerleği ise sıkıntısız çalışıyor ondada bir sıkıntı görmedim.
Ayriyetten makro, dpi ayarlama gibi tuşları bulunmuyor.
Mouse un SKATEZ leri ve Sensörü
Skatezleri Fena değil gayet iyi kayıyor mouse padimde kullanırken mouse da kaymama gibi bir durumla karşılaşmadım.
Sensörünü pek beğenmedim ne olduğunu bilmiyorum ama oyunlarda çok hızlı haraketleri algılayamıyor dönmüyor , Bunu valorant da yaşadım hemen dönüp vuramıyordum , Rainbow 6 oynarken Valorant a göre bi tık yüksek hassasiyet de oynadığımdan dolayı takılma vs. gibi bir durumla karşılaşmadım.
KABLOSU
1.5 metre uzunluğunda klasik plastik bir kablosu bulunuyor. Usb girişi ise çok kaliteli değil ama hemen kırılacak/bozulacak tarzda da değil.
MOUSE FİYATI VE VERGİSİ
tr.aliexpress.com
Mouse bu, benim aldığım fiyat ise -
Bu fiyat gözüküyor . Ben 74 kuruş gibi bir şey ödedim.
VERGİSİ İSE
16.62 TL vergi tuttu yani mouse 17 tl civarına geldi. Bu bi tık üzdü
.
KARGO SÜRECİ
Mouse u 8 Mart 2021 Tarihinde sipariş ettim ve Elime 26 Mart Tarihinde ulaştı, Yani 18 günde Elime ulaştı.
GENEL BAKIŞ
17 TL lik bir mouse a göre gayete güzel yedek mouse olarak saklayacağım.
Önerirmiyim derseniz normal kullanımlar için Öneririm. Ama hızlı oyunlar oynuyor iseniz önerebileceğim bir mouse değil.
İLK İNCELEMEM
Bu mouse ile ilk incelememi yapmak istedim. eksilerimi ve artılarımı söylerseniz sevinirim.
Umarım beğenmişsinizdir Sağlıcakla kalın Hoşcakalın.
KUTU
Kutu Etrafında balonlu naylon ile geldi. Pek koruyamamış gibi duruyor kutuda baya hasar vardı . Neyseki mouse da bir şey yoktu.
Mouse
Mouse un tipi bu şekilde. Orta tekerleğinde renk değiştiren bir ışık bulunuyor, bence hoş olmuş. Plastik kalitesi çok iyi değil ama çok da kötü değil TR den alacağınız 30-40 TL'lik mouselar ile aynı plastik kalitesine sahip diyebilirim.
Elim ise tam oturdu parmaklarımızı koyacağımız yerleri gayet güzel yapmışlar.
MOUSE TUŞLARI
Sağ tık ve Sol tık da bir gecikme vs. yok. Tekerleği ise sıkıntısız çalışıyor ondada bir sıkıntı görmedim.
Ayriyetten makro, dpi ayarlama gibi tuşları bulunmuyor.
Mouse un SKATEZ leri ve Sensörü
Skatezleri Fena değil gayet iyi kayıyor mouse padimde kullanırken mouse da kaymama gibi bir durumla karşılaşmadım.
Sensörünü pek beğenmedim ne olduğunu bilmiyorum ama oyunlarda çok hızlı haraketleri algılayamıyor dönmüyor , Bunu valorant da yaşadım hemen dönüp vuramıyordum , Rainbow 6 oynarken Valorant a göre bi tık yüksek hassasiyet de oynadığımdan dolayı takılma vs. gibi bir durumla karşılaşmadım.
KABLOSU
1.5 metre uzunluğunda klasik plastik bir kablosu bulunuyor. Usb girişi ise çok kaliteli değil ama hemen kırılacak/bozulacak tarzda da değil.
MOUSE FİYATI VE VERGİSİ
5.55US $ 32% OFF|Dilsiz kablolu fare DPI ayarlamak aydınlık oyun fare|Fareler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Bu fiyat gözüküyor . Ben 74 kuruş gibi bir şey ödedim.
VERGİSİ İSE
16.62 TL vergi tuttu yani mouse 17 tl civarına geldi. Bu bi tık üzdü
.
KARGO SÜRECİ
Mouse u 8 Mart 2021 Tarihinde sipariş ettim ve Elime 26 Mart Tarihinde ulaştı, Yani 18 günde Elime ulaştı.
GENEL BAKIŞ
17 TL lik bir mouse a göre gayete güzel yedek mouse olarak saklayacağım.
Önerirmiyim derseniz normal kullanımlar için Öneririm. Ama hızlı oyunlar oynuyor iseniz önerebileceğim bir mouse değil.
İLK İNCELEMEM
Bu mouse ile ilk incelememi yapmak istedim. eksilerimi ve artılarımı söylerseniz sevinirim.
Umarım beğenmişsinizdir Sağlıcakla kalın Hoşcakalın.
Ekler
Son düzenleme: