Öneri KES ONU ile 70 krş a aldığım mouse

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,405
Evet arkadaşlar bugün Aliexpress KES ONU kampanyasından 70krş a aldığım mouse ı inceliyorum.

KUTU
34b2ebef-3758-4f93-8081-d77d0812201f.jpg

Kutu Etrafında balonlu naylon ile geldi. Pek koruyamamış gibi duruyor kutuda baya hasar vardı . Neyseki mouse da bir şey yoktu.

Mouse

8684ecee-0d98-4f59-b1a3-3d75d1303cf3.jpg

12baec90-c14c-41d4-b42e-c2770c10657d.jpg

Mouse un tipi bu şekilde. Orta tekerleğinde renk değiştiren bir ışık bulunuyor, bence hoş olmuş. Plastik kalitesi çok iyi değil ama çok da kötü değil TR den alacağınız 30-40 TL'lik mouselar ile aynı plastik kalitesine sahip diyebilirim.
Elim ise tam oturdu parmaklarımızı koyacağımız yerleri gayet güzel yapmışlar.

MOUSE TUŞLARI
Sağ tık ve Sol tık da bir gecikme vs. yok. Tekerleği ise sıkıntısız çalışıyor ondada bir sıkıntı görmedim.
Ayriyetten makro, dpi ayarlama gibi tuşları bulunmuyor.

Mouse un SKATEZ leri ve Sensörü
5e539d97-bdef-4846-93da-5907b88a188b.jpg

Skatezleri Fena değil gayet iyi kayıyor mouse padimde kullanırken mouse da kaymama gibi bir durumla karşılaşmadım.
Sensörünü pek beğenmedim ne olduğunu bilmiyorum ama oyunlarda çok hızlı haraketleri algılayamıyor dönmüyor , Bunu valorant da yaşadım hemen dönüp vuramıyordum , Rainbow 6 oynarken Valorant a göre bi tık yüksek hassasiyet de oynadığımdan dolayı takılma vs. gibi bir durumla karşılaşmadım.

KABLOSU
a46efef4-7a5b-490b-8a2c-29857b743ca2.jpg

75e8dc15-65df-440f-8a21-045609a850bc.jpg

1.5 metre uzunluğunda klasik plastik bir kablosu bulunuyor. Usb girişi ise çok kaliteli değil ama hemen kırılacak/bozulacak tarzda da değil.

MOUSE FİYATI VE VERGİSİ
Mouse bu, benim aldığım fiyat ise -
ms.PNG

Bu fiyat gözüküyor . Ben 74 kuruş gibi bir şey ödedim.

VERGİSİ İSE

at.PNG

16.62 TL vergi tuttu yani mouse 17 tl civarına geldi. Bu bi tık üzdü
.

KARGO SÜRECİ
Mouse u 8 Mart 2021 Tarihinde sipariş ettim ve Elime 26 Mart Tarihinde ulaştı, Yani 18 günde Elime ulaştı.

GENEL BAKIŞ
17 TL lik bir mouse a göre gayete güzel yedek mouse olarak saklayacağım.
Önerirmiyim derseniz normal kullanımlar için Öneririm. Ama hızlı oyunlar oynuyor iseniz önerebileceğim bir mouse değil.

İLK İNCELEMEM
Bu mouse ile ilk incelememi yapmak istedim. eksilerimi ve artılarımı söylerseniz sevinirim.
Umarım beğenmişsinizdir Sağlıcakla kalın Hoşcakalın.

Ekler

• a46efef4-7a5b-490b-8a2c-29857b743ca2.jpg
    a46efef4-7a5b-490b-8a2c-29857b743ca2.jpg
    71.8 KB · Hit: 58
  • 75e8dc15-65df-440f-8a21-045609a850bc.jpg
    53.7 KB · Hit: 46
  • 75e8dc15-65df-440f-8a21-045609a850bc.jpg
    53.7 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Eline sağlık

Eline sağlık.

Evet arkadaşlar bugün Aliexpress KES ONU kampanyasından 70krş a aldığım mouse ı inceliyorum.

KUTU
Alıntıyı görüntüle

Kutu Etrafında balonlu naylon ile geldi. Pek koruyamamış gibi duruyor kutuda baya hasar vardı . Neyseki mouse da bir şey yoktu.

Mouse

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Mouse un tipi bu şekilde. Orta tekerleğinde renk değiştiren bir ışık bulunuyor, bence hoş olmuş. Plastik kalitesi çok iyi değil ama çok da kötü değil TR den alacağınız 30-40 TL'lik mouselar ile aynı plastik kalitesine sahip diyebilirim.

MOUSE TUŞLARI
Sağ tık ve Sol tık da bir gecikme vs. yok. Tekerleği ise sıkıntısız çalışıyor ondada bir sıkıntı görmedim.

Alıntıyı görüntüle

Skatezleri Fena değil gayet iyi kayıyor mouse padimde kullanırken mouse da kaymama gibi bir durumla karşılaşmadım.
Sensörünü pek beğenmedim ne olduğunu bilmiyorum ama oyunlarda çok hızlı haraketleri algılayamıyor dönmüyor , Bunu valorant da yaşadım hemen dönüp vuramıyordum , Rainbow 6 oynarken Valorant a göre bi tık yüksek hassasiyet de oynadığımdan dolayı takılma vs. gibi bir durumla karşılaşmadım.

KABLOSU
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
1.5 metre uzunluğunda klasik plastik bir kablosu bulunuyor. Usb girişi ise çok kaliteli değil ama hemen kırılacak/bozulacak tarzda da değil.

MOUSE FİYATI VE VERGİSİ
Alıntıyı görüntüle

VERGİSİ İSE

Alıntıyı görüntüle
16.62 TL vergi tuttu yani mouse 17 TL civarına geldi. Bu bi tık üzdü
.

KARGO SÜRECİ
Mouse u 8 Mart 2021 Tarihinde sipariş ettim ve Elime 26 Mart Tarihinde ulaştı, Yani 18 günde Elime ulaştı.

GENEL BAKIŞ
Önerirmiyim derseniz normal kullanımlar için Öneririm. Ama hızlı oyunlar oynuyor iseniz önerebileceğim bir mouse değil.

İLK İNCELEMEM
Bu mouse ile ilk incelememi yapmak istedim. eksilerimi ve artılarımı söylerseniz sevinirim.
Aynısı ben de vardı 2 ayda tüm tuşları bozuldu. Hepsi.

KUTU
Alıntıyı görüntüle

Mouse

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

MOUSE TUŞLARI

Alıntıyı görüntüle

KABLOSU
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

MOUSE FİYATI VE VERGİSİ
Alıntıyı görüntüle

VERGİSİ İSE

Alıntıyı görüntüle
16.62 TL vergi tuttu yani mouse 17 TL civarına geldi. Bu bi tık üzdü
.

KARGO SÜRECİ

GENEL BAKIŞ

İLK İNCELEMEM
70 kuruşa sakız bile yok sen bunu nasıl aldın hayırlı olsun letgoda okut bence

Ucuz et desem?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstüne trust markası basınca 100 TL yapar :D
Bunu attıktan sonra da trust GXT180 aldım. 1 yıl ı geçti sorunsuz. Bundan önce de trust kullanıyordum 4-5 yıllıktı sadece scrool tuşu bozuldu diye değiştim. Yani 2 ayda tüm tuşları bozulan mouse ile aynı olduğunu sanmıyorum TR de satılanların.

Bunu attıktan sonra da trust GXT180 aldım. 1 yıl ı geçti sorunsuz. Bundan önce de trust kullanıyordum 4-5 yıllıktı sadece scrool tuşu bozuldu diye değiştim. Yani 2 ayda tüm tuşları bozulan mouse ile aynı olduğunu sanmıyorum TR de satılanların.
Çok güzel konuşmuşsunuz yazacak bir şey bulamadım püskevitli pasta tarifi veriyorum.

Bisküvili Pasta (videolu) Tarifi İçin Malzemeler

• 3 paket petibör bisküvi
Kakaolu puding için;
  • 6 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 tepeleme yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Üzeri için;
  • Bisküvi
  • Çilek