Öneri GamePower Warlock Klavye Nasıldır?

Klavyenin RGB halini hiçbir sitede bulamadım, stok yok sanırım her sitede Rainbow var. Bulursanız gönderirseniz çok mutlu olurum :bush:
Daha RGB çıkmadı diye biliyorum

Red tercih ederim gece bilgisayar kullandığım için. Evde sıkıntı çıkmasın diye :) Ama blue kullanırken baya zevk verir
Doğrusu, ablamla aynı odayı kullanıyorum ve bende red kullansam iyi olacak gibi. Ama blue da hoş duruyor. Şuan modelini bilmediğim bir hp klavye kullanıyorum ve çok sesli. Sizce hangi switchdir bu? Birde siyah neymiş öyle ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrusu, ablamla aynı odayı kullanıyorum ve bende red kullansam iyi olacak gibi. Ama blue da hoş duruyor. Şuan modelini bilmediğim bir hp klavye kullanıyorum ve çok sesli. Sizce hangi switchdir bu? Birde siyah neymiş öyle ya.
Sorduğum soru biraz yanlış sanırım çünkü dediğim göreceli bir kavram ve siz duymaıyorsunuz.

Hocam Gamepower Warlock Compact red switch kullanıyorum. Bence 4x4lük bir klavye. Bu arkadaş da çok güzel incelemiş:
Ogre nasıl bilmem fakat Warlock Compact bence eksizsiz :)

Hocam ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir kez bile olmadı. Mekanik klavyede de otomatik basmayı ilk defa duydum (bilmiyorum belki çok karşılaşılan bir durumdur belki de ama öylese cahilliğime verin.).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri