Yağız 111
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 878
Teşekkür ederim. Hangi kafayla yazmışım acabaHmm peki. Bu arada imzanda Anakart yerinde Ekran Kartı yazıyor bir ara düzelt![]()
Teşekkür ederim. Hangi kafayla yazmışım acabaHmm peki. Bu arada imzanda Anakart yerinde Ekran Kartı yazıyor bir ara düzelt![]()
Raimbow birkaç renk yanıyor renkler değişmiyor, RGB ise bütün renkler yanıyor
Klavyenin rgb halini hiçbir sitede bulamadım, stok yok sanırım her sitede Rainbow var. Bulursanız gönderirseniz çok mutlu olurumTeşekkür ederim. Hangi kafayla yazmışım acaba![]()
Daha RGB çıkmadı diye biliyorumKlavyenin RGB halini hiçbir sitede bulamadım, stok yok sanırım her sitede Rainbow var. Bulursanız gönderirseniz çok mutlu olurum :bush:
Switch hangi renk istiyorsunKlavyenin RGB halini hiçbir sitede bulamadım, stok yok sanırım her sitede Rainbow var. Bulursanız gönderirseniz çok mutlu olurum :bush:
Blue ve Kırmızı arasındaki fark nedir?Switch hangi renk istiyorsun
https://www.incehesap.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-klavye-fiyati-44155/ "Tekrar satışa sunulacaktır." dediklerine göre satıldığını varsaymıştım doğrusuDaha RGB çıkmadı diye biliyorum
Blue ve Kırmızı arasındaki fark nedir?
Mavi daha hoşuma gitti gibi. Sizin favori switchiniz hangisi?
Red tercih ederim gece bilgisayar kullandığım için. Evde sıkıntı çıkmasın diyeMavi daha hoşuma gitti gibi. Sizin favori switchiniz hangisi?
Doğrusu, ablamla aynı odayı kullanıyorum ve bende red kullansam iyi olacak gibi. Ama blue da hoş duruyor. Şuan modelini bilmediğim bir hp klavye kullanıyorum ve çok sesli. Sizce hangi switchdir bu? Birde siyah neymiş öyle ya.Red tercih ederim gece bilgisayar kullandığım için. Evde sıkıntı çıkmasın diyeAma blue kullanırken baya zevk verir
Sorduğum soru biraz yanlış sanırım çünkü dediğim göreceli bir kavram ve siz duymaıyorsunuz.Doğrusu, ablamla aynı odayı kullanıyorum ve bende red kullansam iyi olacak gibi. Ama blue da hoş duruyor. Şuan modelini bilmediğim bir hp klavye kullanıyorum ve çok sesli. Sizce hangi switchdir bu? Birde siyah neymiş öyle ya.
https://www.hepsiburada.com/gamepow...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.51 buldum.Daha RGB çıkmadı diye biliyorum
Otomatik basma gibi kornik sorunları var mıdır?Hocam Gamepower Warlock Compact red switch kullanıyorum. Bence 4x4lük bir klavye. Bu arkadaş da çok güzel incelemiş:Ogre nasıl bilmem fakat Warlock Compact bence eksizsiz![]()