Birisininin Küfür Etmek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
reis donanım forumu ama sen bilirsin :D

dostum donanım forumu sen bilirsin demen için konunun böyle bir kategoriye açılmış olması gerekiyor. Adam konu dışına açmış. kurallar çerçevesinde istediği konuyu açar isterse Tipim nasıl ss'li diye konu açar isterse survivor turabi diye konu açar bak adı üstünde KONU DIŞI. İstemezsen girmezsin bu bölüme istersen okumazsın ama isteyen istediği konuyu açar gelip buna da karışamazsın. Gir bi Donanım haberin konu dışına bak mesela ne konular var.

Beyler Bayanlar Öncelikle Selamualeyküm Cs:go Oynarken Hep Anneme Ve Akrabalarıma Küfür Ediliyor Artık Bunlara Dayanamıyorum Günaha Girmemek İçinde bir şey Demiyorum Ama Birisinini
Yakaladığımda Çok Pis Yapıcam
cs artık oynama bence ben daha 1 saat önce girdim adam bizim takımı yere bakarak vuruyo 10sn fln sürüyo raund valve nin adam gibi bi ban sistemi yapması lazım her oyunda hile denk gelmeye başladı artık

dostum donanım forumu sen bilirsin demen için konunun böyle bir kategoriye açılmış olması gerekiyor. Adam konu dışına açmış. kurallar çerçevesinde istediği konuyu açar isterse Tipim nasıl ss'li diye konu açar isterse survivor turabi diye konu açar bak adı üstünde KONU DIŞI. İstemezsen girmezsin bu bölüme istersen okumazsın ama isteyen istediği konuyu açar gelip buna da karışamazsın. Gir bi Donanım haberin konu dışına bak mesela ne konular var.

Haklısın Başkan İlla Bnim Açtığım Konuya Bakmana Gerek Yok Zorla Tutan Yok Seni :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs artık oynama bence ben daha 1 saat önce girdim adam bizim takımı yere bakarak vuruyo 10sn fln sürüyo raund valve nin adam gibi bi ban sistemi yapması lazım her oyunda hile denk gelmeye başladı artık

Doğru Söylüyorsun Bende Eskisi Kadar Girmiyorum Oyuna Arkadaşımla Yoldaş Falan Atıyoruz Arada İse Rekabetci Oynamaya Çalışıyoruz Dediğin Gibi 10 Oyunda 6'sı Hile Çıkıyor Yada Smurf Hesap Çıkıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri