UHD 630 bilgisayar vs PS3 konsol

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Alien isolation, Mafia 2, Dead Space, Fallout New Vegas ve COD oyunlarını oynayacağım. Hem donanım yani alacağım performans olarak hem de kolla ya da klavye ile oynama kolaylığında hangisinde oynamak daha mantıklıdır?

ps3 varsa kırdır oyna zaten market desteği de son buldu

ps3 varsa kırdır oyna zaten market desteği de son buldu
Konsol zaten kırık. Bazı PS3 özel oyunları oynadım. Bu oyunlar PC için de olduğu için PC daha rahat mı oynatır diye düşündüm.

Bir de şu gamepad ile nişan alamayan tek ben miyim bir türlü beceremedim şu işi 😀

Konsol zaten kırık. Bazı PS3 özel oyunları oynadım. Bu oyunlar PC için de olduğu için PC daha rahat mı oynatır diye düşündüm.

Bir de şu gamepad ile nişan alamayan tek ben miyim bir türlü beceremedim şu işi 😀
sen onda oyun oynayamazsın

Kaç aydır kullanıyorum online oyunlar gayet rahat oynanıyor. Tamam iyi kart değil ama o kadar da kötü değil.
Ne la bu elindekine şükretmeyi mi öğrettiler Rx460 olsa tm da bu kdarın aşükretmek değil küfretmek lazım 30 fps valorant oynasan bile o savit kalmayacak illakine 15 in altına inecek

UHD 630 ile o oyunları ancak ana ekranda açarsınız. :D

Ne la bu elindekine şükretmeyi mi öğrettiler Rx460 olsa tm da bu kdarın aşükretmek değil küfretmek lazım 30 fps valorant oynasan bile o savit kalmayacak illakine 15 in altına inecek
Daha 2 saat önce valorant oynadım en düşük 60FPS gördüm ki genelde 100FPS civarı alıyorum. Karta GT 210 muamelesi yapmayın 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

UHD 630 ile o oyunları ancak ana ekranda açarsınız. :D
PC de de nişan almak, TR yama kurmak falan çok daha kolay oluyor. Yine de arada çok FPS farkı olacaksa PS3 üzerinden oynayabilirim.

Daha 2 saat önce valorant oynadım en düşük 60FPS gördüm ki genelde 100FPS civarı alıyorum. Karta GT 210 muamelesi yapmayın 😀
Neeeey bende 7200u işlemci ve m330 grafik işlemci var ve 60 da durmuyor anlık olarak 10 a düşüyor çıkıyor ne hikmetse adamı görücem vurucam zaman oluyor

ainirden artık sova oynuyor drone atıp adamı önceden görüp kasmayı öyle engelliyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC de de nişan almak, TR yama kurmak falan çok daha kolay oluyor. Yine de arada çok FPS farkı olacaksa PS3 üzerinden oynayabilirim.
Hangi İşlemciyi kullanacaksınız?

Neeeey bende 7200u işlemci ve m330 grafik işlemci var ve 60 da durmuyor anlık olarak 10 a düşüyor çıkıyor ne hikmetse adamı görücem vurucam zaman oluyor

ainirden artık sova oynuyor drone atıp adamı önceden görüp kasmayı öyle engelliyorum
Bence orada sorunu ekran kartı değil 7200U işlemci çıkarıyordur. Oyun ciddi işlemci istiyor.

Hangi İşlemciyi kullanacaksınız?
Sistemde 9600K işlemci ve 16GB RAM var. Yani ekran kartı dışında sistemi limitleyecek bir bileşen yok.

Geri