240 hz neden abartı ?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,982
çoğu kişi 144 hz yeter 240 hz abartı falan diyor ama bende anlamadım yine rekabetçi oyunlarda çok fazla fark olmasına rağmen neden abartı ?

çoğu kişi 144 hz yeter 240 hz abartı falan diyor ama bende anlamadım yine rekabetçi oyunlarda çok fazla fark olmasına rağmen neden abartı ?
herkesin pcsi 240 hz veremez eğer paran azsa daha iyi pc al 240hz abartı olur diyoruz

Konuyu biraz daha açar mısın?

bende hem 144hz hem 240 hz ekran kullandım aradaki farka öçok iyi oynamıyorsdan değmez 165 sonrası abartı

Neden abartı olsun? Durumun varsa sistemin de yetiyorsa En önemli gereklilik bence. Sırf oyun için değil. Masa üstüne mouse yi gezdirdiğni de bile fark var. 75 ve 144 hz kullandım daha önceden şimdi 240 kullanıyorum.

kankam 4 boyutlu canlılar değiliz süper zeka biri değilsen o milimlik şeyleri fark edebileceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kankam 4 boyutlu canlılar değiliz süper zeka biri değilsen o milimlik şeyleri fark edebileceğini sanmıyorum
tabi para varsa git 1000hz lik monitör al orası sana kalmış ben olsam alırdım para yok D:

Profesyonel oyuncu değilsen gerek yok çünkü

240 hz monitör isteyenlere 144 al abartı diyorlar, bunun nedeni
o saçmalık pcsini bilmeden o saçmalık ama mesela adamın 1650si var 240hz hz alıcam diyor o zaman abartı

240 hz monitör isteyenlere 144 al abartı diyorlar, bunun nedeni
benim reflekslerim baya iyi olmasına rağmen 165 sonrası farkı aşırı nadir hissediyorum aradaki fiyat farkına değmez

Abartı değil.

Ekran_Goruntusu_66.png

🥴

Geri