Yenilenmiş İphone 8 Alınır mı?

3600 TL'ye alabilirsin Face ID çalışmaması büyük bi sorun mu senin için?
Hocam şu zamana kadar son 4 yılda kullandığım tüm telefonlar ya yüz tanımalı yada parmak izi gerçekten büyük bir önem taşıyor benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı piyasadan uygunsa alınır ya bence
Piyasada 7-8 Bin TL civarında satılıyor Ve şu an 3600 liraya bulabildiğim en uygun telefon belirttiğim gibi Easycepte satılan yenilenmiş telefonlar.

Hocam 2.ellere baktım biraz boya sökükleri ve çizikleri olan İphone 8 64 GB 3.500 TL Pil yüzdesi 96 bi kaç gündür araştırıyorum yenilenmiş cihaz çok makul geldi. Konya'da bayileri varmış gidip görerek almak mantıklı mı sizce?

Sebep Nedir?
Gidip cihazı görecekseniz alınır

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Foxt
Hocam şu zamana kadar son 4 yılda kullandığım tüm telefonlar ya yüz tanımalı yada parmak izi gerçekten büyük bir önem taşıyor benim için.

Piyasada 7-8 Bin TL civarında satılıyor Ve şu an 3600 liraya bulabildiğim en uygun telefon belirttiğim gibi Easycepte satılan yenilenmiş telefonlar.
O zaman al hocam dediğin telefonu yapacak bişey yok, ama o bütçeye android tarafında neler var neler neyse sustum :D

• Hahaha
Gidip cihazı görecekseniz alınır
Önerileriniz için çok teşekkür ederim dostlar cansınız <3

O zaman al hocam dediğin telefonu yapacak bişey yok, ama o bütçeye android tarafında neler var neler neyse sustum :D
Hocam uzun süredir android kullanıyorum ve şu an kullandığım Huawei mate10 lite telefon son 1 yılda kasmaya donmaya başladı ve android telefonların kamerası gerçekten can sıkıyor..

Hocam uzun süredir android kullanıyorum ve şu an kullandığım Huawei mate10 lite telefon son 1 yılda kasmaya donmaya başladı ve android telefonların kamerası gerçekten can sıkıyor..
Valla benim kullandığım telefonun sahibinden linkini atayım, bi bak derim. Kamera da gayet iyi donma falan yok işlemci zaten efsane. Bu arada şimdiye kadar hep amiral gemisi kullandım, ilk defa amiral gemisinden şaştım hiç pişman değilim.

Ben senin hiç android kullanmadığını o yüzden iphone'dan şaşmak istemediğini düşündüğümden android tavsiye etmedim :D

Valla benim kullandığım telefonun sahibinden linkini atayım, bi bak derim. Kamera da gayet iyi donma falan yok işlemci zaten efsane. Bu arada şimdiye kadar hep amiral gemisi kullandım, ilk defa amiral gemisinden şaştım hiç pişman değilim.

Ben senin hiç android kullanmadığını o yüzden iphone'dan şaşmak istemediğini düşündüğümden android tavsiye etmedim :D

Hocam Mi10T'yi babam bizzat Kullanıyor bu tür telefonları almak istemememdeki en büyük sebep tasarımı doğru dediğiniz gibi telefon cidden güçlü bir telefon fakat asla bir iphone yerini tutamıyor :(

Alınmaz.

Hocam Mi10T'yi babam bizzat Kullanıyor bu tür telefonları almak istemememdeki en büyük sebep tasarımı doğru dediğiniz gibi telefon cidden güçlü bir telefon fakat asla bir iphone yerini tutamıyor :(
Tasarımı da iyi bence ama tercih meselesi, bu fiyata alabileceğin en iyi telefon bu o yüzden önerdim. Tabi iphone 8 de alabilirsin

Android kullanmayacaksan mecbur iPhone alacaksın zaten.

• Muhteşem
hocam alınmaz derken bi sebep belirtseniz ?

Sizin düşüncenize göre alınmaz bunu anladım fakat ben müneccin yada büyücü değilim lütfen bir cevap verirken sebep belirtin :(
O sırada aktif değildim, yenilenmiş telefonda orijinal parçalar kullanılıp kullanılmadığı bilemezsiniz.

Dostlar elimde kısıtlı bir bütçe var ve asla ama asla android almak istemiyorum sizce alınmalı mı ? (Mükemmel durumda olan bir cihaz alacağım ve 14 gün iade garantisi veriliyor)
bi tanıdığım geçecen sene easycepten yenilenmiş mükemmel iphone 7 almıştı gayet memlun kaldı kasasını sıfır takıp göndermişer ayrıca +1 sene garanti sunuyolar

• Muhteşem
Yenilenmiş yerine ikinci el almanızı tavsiye ederim. Yenilenmiş cihazlarda genellikle replika parça takılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,232
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri