mrhamsi 80+ Bronze Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 658 Reaksiyon skoru 86 7 Nisan 2021 #1 düne kadar izliye biliyordum ancak bugün baktığımda yükleme kısmı yok olmuş ayrıca rankımda silinmiş 10 maç oynamalısın diyor ?
düne kadar izliye biliyordum ancak bugün baktığımda yükleme kısmı yok olmuş ayrıca rankımda silinmiş 10 maç oynamalısın diyor ?
bariskarali 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 7,539 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 4,892 7 Nisan 2021 #2 Her zaman gelmez. Yeni izlediysen 2-3 güne gelir.
-pSx 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 956 Reaksiyon skoru 426 7 Nisan 2021 #3 mrhamsi yazmış: düne kadar izliye biliyordum ancak bugün baktığımda yükleme kısmı yok olmuş ayrıca rankımda silinmiş 10 maç oynamalısın diyor ? Devamı için tıklayın... Steamda sorun var, serverlar cortladı. En yakın zamanda eski haline gelir diye bekliyoruz herkes madur.
mrhamsi yazmış: düne kadar izliye biliyordum ancak bugün baktığımda yükleme kısmı yok olmuş ayrıca rankımda silinmiş 10 maç oynamalısın diyor ? Devamı için tıklayın... Steamda sorun var, serverlar cortladı. En yakın zamanda eski haline gelir diye bekliyoruz herkes madur.
mrhamsi 80+ Bronze Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 658 Reaksiyon skoru 86 7 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 -pSx yazmış: Steamda sorun var, serverlar cortladı. En yakın zamanda eski haline gelir diye bekliyoruz herkes madur. Devamı için tıklayın... peki hocam bilgi içim saolun
-pSx yazmış: Steamda sorun var, serverlar cortladı. En yakın zamanda eski haline gelir diye bekliyoruz herkes madur. Devamı için tıklayın... peki hocam bilgi içim saolun