VALORANT OYNAYAN BAKABİLİR Mİ ?

Hyper_Dream

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Merhaba
valorant oynayan kişiler ben valo'yu yeni yükledim sizce nasıl daha hızlı gelişebilirm ?

Merhaba
valorant oynayan kişiler ben valo'yu yeni yükledim sizce nasıl daha hızlı gelişebilirm ?
Ölüm maçı gir poligonda bot vur.Aimlab indirip aimini geliştirebilirsin.Mouse hassasiyetini oyunda 500-600 bilemedin 650,700'e çek

Merhaba
aim çalışman gerekir öncelikler DM veya POLİGONda bot vurarak kendi aimini geliştirebilirsin
ardından tüm karakterleri öğrenmen gerekir tek tek neyin ne işe yaradığını falan sonra zaten kendiliğinden gelişiceksin

poligonda alıştırma yap gereksiz konuşanları mutele kimin ne dediğine bakma
peki teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepinize çok teşekkür ederim

Aimlabs indir, profesyonel oyuncuların videolarını izle, (bence) 800dpi 0,5-0,7 sensivity'de oyna, oynamaya iyice alışmadan önce doğru hassasiyeti ve crosshairi bulduğundan emin ol sürekli denemeler yap kendine göre, bileğini benimse ve kas hafızana güven, unutma, bileğini sen nereye çevirirsen crosshair oraya bakar. Crossu her zaman kafa hizasında tutmaya çalış ve bunu alışkanlık edin, oynayacağın Main karakterini benimse ve daha çok onlarla ilgili videoları izle.... Şimdilik bu kadar :D

Merhaba
oynayarak, günde bi 10 dk alıştırma yapsan süper olur ytden gidip rehber izlemeni önermem dereceli girmeden 10 dk ısın ya da 15 dk ölüm kalım poligon belki aimlab iyi olabilir bu kadar diğer şeyleri oynayarak öğrensen daha eğlenceli olur

400 DPI 0,6 sensde oynamaya çalış. Ama rahat edemezsen geri al. Onun dışında bu videoyu izle.

Oyun dışı aktivite olarak Kovaak 2.0 oynayabilirsin. Para vermek veya korsan oynamak istemezsen Aim Lab oynayabilirsin.

Geri