aşırı fazla kullanılıyor çok tozlu olur sigara kokusu vs. de olur ama uygunsa yapış vur kompresörle hava geçHerkese merhaba 2. el pc topluyorum.Sadece anakart kaldı ve sahibinden de benim aradığım anakartı buldum.Ama adam açıklamaya internet kafede kullanılmış diye yazmış. Sizce alınır mı? performans kaybı vs olur mu?
Evden farkı yok bence. Bende 24 saat açık bırakıyorum v.s kafeden farkı yok, tek farkı tozlu olmaması.aşırı fazla kullanılıyor çok tozlu olur sigara kokusu vs. de olur ama uygunsa yapış vur kompresörle hava geç
temizse alHerkese merhaba 2. el pc topluyorum.Sadece anakart kaldı ve sahibinden de benim aradığım anakartı buldum.Ama adam açıklamaya internet kafede kullanılmış diye yazmış. Sizce alınır mı? performans kaybı vs olur mu?
Bu yıl açılmış bir internet kafeyse sorun olmaz aslında ama 6 yıllık kafeyse sıkıntı var.Çok fazla kullanılmıştır
yok aşırı bir sigara kokusu olur her zaman bir de yani her evde 24 saat kullanılmaz siz istisnasınız ama yine de dediğim gibi para gökten yağmıyor uygunsa vur havayı geçEvden farkı yok bence. Bende 24 saat açık bırakıyorum v.s kafeden farkı yok, tek farkı tozlu olmaması.
Modele bağlı olarak temizle al kullan uygunsa.
anakart nedir ?Herkese merhaba 2. el pc topluyorum.Sadece anakart kaldı ve sahibinden de benim aradığım anakartı buldum.Ama adam açıklamaya internet kafede kullanılmış diye yazmış. Sizce alınır mı? performans kaybı vs olur mu?
Anakartın modeli ve fiyatı ne eğer çok eskiyse ve pahalıysa alınmaz.Herkese merhaba 2. el pc topluyorum.Sadece anakart kaldı ve sahibinden de benim aradığım anakartı buldum.Ama adam açıklamaya internet kafede kullanılmış diye yazmış. Sizce alınır mı? performans kaybı vs olur mu?
Sende işlemci var ise 200tlye p55 ud3 felan varEski bir anakart Gigabyte ga h55m s2v
Üstünde i3 işlemci var fiyatı 300tl