İnternet Kafeden Pc Parçası Alınır mı?

Ellius

80+
Reaksiyon skoru
7
Herkese merhaba 2. el pc topluyorum.Sadece anakart kaldı ve sahibinden de benim aradığım anakartı buldum.Ama adam açıklamaya internet kafede kullanılmış diye yazmış. Sizce alınır mı? performans kaybı vs olur mu?

model ne ?

Herkese merhaba 2. el pc topluyorum.Sadece anakart kaldı ve sahibinden de benim aradığım anakartı buldum.Ama adam açıklamaya internet kafede kullanılmış diye yazmış. Sizce alınır mı? performans kaybı vs olur mu?
aşırı fazla kullanılıyor çok tozlu olur sigara kokusu vs. de olur ama uygunsa yapış vur kompresörle hava geç

aşırı fazla kullanılıyor çok tozlu olur sigara kokusu vs. de olur ama uygunsa yapış vur kompresörle hava geç
Evden farkı yok bence. Bende 24 saat açık bırakıyorum v.s kafeden farkı yok, tek farkı tozlu olmaması.
Modele bağlı olarak temizle al kullan uygunsa.

Evden farkı yok bence. Bende 24 saat açık bırakıyorum v.s kafeden farkı yok, tek farkı tozlu olmaması.
Modele bağlı olarak temizle al kullan uygunsa.
yok aşırı bir sigara kokusu olur her zaman bir de yani her evde 24 saat kullanılmaz siz istisnasınız ama yine de dediğim gibi para gökten yağmıyor uygunsa vur havayı geç

Çok ölü fiyata değilse alınmaz, hele ki eskiden çıkmış bir parçaysa.

anakart nedir ?

Anakartın modeli ve fiyatı ne eğer çok eskiyse ve pahalıysa alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri