Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
Merhaba hocam bir rig kuracağım herşeyin tamam ama power supply i hangisini seçeceğini bilemedim sistem şu şekil
Fsp pt1200 f/p olarak, hx1200 en iyi olarakMerhaba hocam bir rig kuracağım herşeyin tamam ama power supply i hangisini seçeceğini bilemedim sistem şu şekil
Anakart :Asrock H110 Pro BTC. İşlemci:g4400. Hdd:1tb. Ekran kartları: 3xRX580 8gb. Bu sistemi en çok 7kart yaparım yani RX 580 yada 570 li bir mining sistem olur kaç w PSU gerekir bide kazdığım ethereum u nerden çekeceğim onuda söylerseniz iyi olur
Hocam en fazla 900 TL bütçem var onu belirtmeyi unutmuşumFsp pt1200 f/p olarak, hx1200 en iyi olarak
Cooler master MWE 750WHocam en fazla 900 TL bütçem var onu belirtmeyi unutmuşum
750w 8 tane RX 580 i desteklermi hocam ileride almayı düşünmüyorum PSU o yüzden 8 tane RX 580 taktığımı varsayınCooler master MWE 750W
Kağıt üstünde 75W ile kazsan kart başına yeterli750w 8 tane RX 580 i desteklermi hocam ileride almayı düşünmüyorum PSU o yüzden 8 tane RX 580 taktığımı varsayın
Hocam peki kazdığım ethereum nasıl çekeceğim parasınıKağıt üstünde 75W ile kazsan kart başına yeterli
Binancede hesap açıcaksın minera ether cüzdanını gireceksin bir süre sonra paranı cüzdanına atacak binancedende çekme yöntenmleri var öyle çekeceksin papara karta vs. GibiHocam peki kazdığım ethereum kar nasıl çekeceğim parasını
Sağolasınız hocam ben şimdi sistemi 75w a ayarlıyacağım sonra sistem uygun bir şekilde çalışacak değilmiBinancede hesap açıcaksın minera ether cüzdanını gireceksin bir süre sonra paranı cüzdanına atacak binancedende çekme yöntenmleri var öyle çekeceksin papara karta vs. Gibi
Rx 580 lerin 2 tanesini takın internette ayarları vardır güzel bir oc yapın 31mh/75w gibi 2şer 2 şer yapın böyleSağolasınız hocam ben şimdi sistemi 75w a ayarlıyacağım sonra sistem uygun bir şekilde çalışacak değilmi
2şer 2şer taka taka ayarlıyacam anladım hocam Allah razı olsunRx 580 lerin 2 tanesini takın internette ayarları vardır güzel bir oc yapın 31mh/75w gibi 2şer 2 şer yapın böyle