Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

Bu konuyu açan insan cidden bunları düşünmeden açmış bence konuyu şikayet etmek gerek
Uygulamayı araştırıpta açtım bu uygulama yorumlarını okudum videoları izledim e posta ile ilgili veya diğer güvenlik şeyleri ile ilgili şikayet yaşayan görmedim.

internetten biraz araştırdım güvenilir gözüküyor ama inşallah başımıza bir şey gelmez
Hocam şikayet var sitesine bakın bir siz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuyu açan insan cidden bunları düşünmeden açmış bence konuyu şikayet etmek gerek yanlış anlamasın aga konuyu açan bizim gibi ben de dahil bilgisiszi insanlara yanlış yönlendirme
Hocam Uygulama sorun olabilir bunu kimse bilemez ama ilerde tel numaraları gider diye bi tık korkuyorum

yok hocam paralarını vermiyolarmış

adm 70 dolar yapmış silmişler
Hmm ondanda gördümde 1 2 tane vardır bir sorun parayı alanda çok kişi var

Hesap silebiliyormuşuz biraz zahmetli gibi ama

Ekler

• Screenshot_2021-04-16-01-29-18-438_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-04-16-01-29-18-438_com.android.chrome.jpg
    577 KB · Hit: 50
Hocam bukadar şikayet açmaları istina olacağını sanmıyorum inşallah başımıza bir şey gelmez

Destek Ekibinden kimse yanıtlamıyorki şikayet açmışlar :D
Normal gibi bence tosla 20tl dağıtıyordu bir sürü kişi aldı bazı kişiler alamadı tosla hakkında şikayet var sitesinde şikayetler açıldı ama genel olarak insanların çoğu aldı

Hocam bukadar şikayet açmaları istina olacağını sanmıyorum inşallah başımıza bir şey gelmez

Destek Ekibinden kimse yanıtlamıyorki şikayet açmışlar :D
kimse telefonuma veya mailime garip şeyler geliyor diye şikayet açmamış, sadece para çekme yatırma mevzusu

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar sweatcoin'i bilen mutlaka vardır onda'da benzer bir işlem yapıyoruz yürüyerek sweatcoin kazıyoruz ve onların herhangibi bir kazanç sağlamıyor sweatcoin sanırım bu stormgain'de aynı mantık mutlaka kazançları vardır ama kazançları ne bilmiyoruz sanırım stormgain'den ödeme alırken kendileri komisyon kesiyor

Konu içerisinde bilmeden yanlış kelimeler kullanmışım cidden herkesden çok özür dilerim moderetörden bütün arkadaşlarımdan daha dikkatli olacağım.😟

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,976
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri