Birol Azak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 988
- Konu Sahibi Konu Sahibi
vallaha güze lbirşey olursa bende tüm parayı basacağım hdd yeseni bekliyom kral. tüm paramı 8 tb hdd ye basarım
vallaha güze lbirşey olursa bende tüm parayı basacağım hdd yeseni bekliyom kral. tüm paramı 8 tb hdd ye basarım
Sorun şu ne kadar kazarsan kaz para kazanamıyorsun şu an. 1TB SSD + 2TB HDD felan mı alsam.benim sonuçlarımı bekle bende güzel şeyler çıkarsa yazarım buraya herkes faydalanır
1-2 güne haber veririm inşallahAcaba hız mı etki ediyor yoksa alan mı? Hız konusunda sorunum yok ama alanım kısıtlı. 250 GB civarında boş alanım var denesem mi diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
@Birol Azak bütün forum senin haberini bekliyor![]()
Boş alanı kullanıyor. Bir nevi orayı ekiyormuş, öyle diyorlar. Sen de çiftçi oluyorsun. Artık köylü diye zenginlere derizHız mı etkiliyor alan mı ? bilen varsa söylesin lütfen
Alan daha önemli yanlış anlamadıysam. Hız da bir yerden sonra etkiliyor, sonuçta kodları çalıştırıyor vs.Dostum HDD mi, SSD mi daha mantıklı?
Bir de depolama mı? Okuma-yazma hızı mı önemli?
(Bir rehber yapabilirsin.)
dostum rehberi birkaç gün sonra yaparım şuan herşeyi detaylıca araştırıyorum kimseye yanlış bilgi vermek istemem.Dostum HDD mi, SSD mi daha mantıklı?
Bir de depolama mı? Okuma-yazma hızı mı önemli?
(Bir rehber yapabilirsin.)
arkasında bittorentin kurucusu bram cohen varmış yani iyi birşeyler çıkabilir coindenAlan daha önemli yanlış anlamadıysam. Hız da bir yerden sonra etkiliyor, sonuçta kodları çalıştırıyor vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu anlık getirisi yok. Arkasında dayanağı da yok. Yapmak isteyenlerin haberi olsun.
Tamam da adam çıkıp yarın deseki ana ağımızı istediğimiz kadar genişletemedik bu nedenle kapatıyoruz. N'apabilirsin ki?dostum rehberi birkaç gün sonra yaparım şuan herşeyi detaylıca araştırıyorum kimseye yanlış bilgi vermek istemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkasında bittorentin kurucusu bram cohen varmış yani iyi birşeyler çıkabilir coinden
o da doğruTamam da adam çıkıp yarın deseki ana ağımızı istediğimiz kadar genişletemedik bu nedenle kapatıyor. N'apabilirsin ki?