(Rehber) 300.000 TL pc toplama önerisi

20.000 TL ver aliyim deniyim senin için veya youtubeye gigabyte aorus gen4 m2 ssd windows boost test yaz
En iyi yaptığım iş dolandırılmaktır ama ben sana 30000 verim sen o ssd yi ver (hehehehe kazıkladım kerizi kabul ederse👌)

yalnız anasayfayı boş kaplıyor yardım isteyen başkası varsa anasayfaya ya çıkmıyor o yüzden msj atmayın
Ben konuyu saldım insanlar atıyor şakasına açmıştım bu arada ciddiye alınacağını düşünmedim galiba herkes resmileşmiş bi anda daha geçen gün troll yapanlar burda report ediyor :D

Ben konuyu saldım insanlar atıyor şakasına açmıştım bu arada ciddiye alınacağını düşünmedim galiba herkes resmileşmiş bi anda daha geçen gün troll yapanlar burda report ediyor :D
evt aslında forumda çok nadir de olsa bu tarz konular görmek kimseyi rahatsız etmemeli bence

Teşekkürler bu konu olmasaydı 300K ya pc bulamazdım

Teşekkürler bu konu olmasaydı 300K ya pc bulamazdım
Konu’nun daha çok görülmemesi senin yorum yapıp yapmamana bağlı sen zaten yorum yapmıştın artık takma bu konuyu niye yeni görmüş gibi yorum yapıyorsun ? Bide zaten benimde şuan isteğim herkesin bu konuyu salması eğlendik bazıları eğlenmedi bitti

Konu’nun daha çok görülmemesi senin yorum yapıp yapmamana bağlı sen zaten yorum yapmıştın artık takma bu konuyu niye yeni görmüş gibi yorum yapıyorsun ? Bide zaten benimde şuan isteğim herkesin bu konuyu salması eğlendik bazıları eğlenmedi bitti
Uzatırdım da konu yükseliyor neyse...

Bende böyle bi rehber bekliyodum :D

Ve bu arada benim bu konuyu öylesine açtığımı anlamayıp pc toplayamayacağımı sanıp dandik bi youtuberi örnek veren @Etheryum kendi 15.000 TL'ye topladığı pc ye b550m s2h ve sorunlu psu koymuş 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Etheryum https://forum.donanimarsivi.com/konu/15000-tl-pc-toplama-tavsiyesi.242160/ 15.000 tl sisteme 300 tl güç kaynağı koyuyorsun rtx 3060 ti koyuyorsun. Ben bulabildiğim en yüksek parçaları koydum sen de galiba bulabildiğin en düşükleri koymuşsun xD

Ve bu arada benim bu konuyu öylesine açtığımı anlamayıp pc toplayamayacağımı sanıp dandik bi youtuberi örnek veren @Etheryum kendi 15.000 TL'ye topladığı pc ye b550m s2h ve sorunlu psu koymuş 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Etheryum https://forum.donanimarsivi.com/konu/15000-TL-pc-toplama-tavsiyesi.242160/ 15.000 TL sisteme 300 TL güç kaynağı koyuyorsun rtx 3060 ti koyuyorsun. Ben bulabildiğim en yüksek parçaları koydum sen de galiba bulabildiğin en düşükleri koymuşsun xD
bu benim attığım işlemciye uyuyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,738
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri