XBOX ONE X Ömrü kaç yıldır ?

Reaksiyon skoru
47
Selamlar 4 gün sonra xbox one x almak istiyorum alıcı 2 yıl kullandım diyor bende birkaç test yaptırdım adama hepsindende iyi sonuç aldı sizce alsam kaç yıl gider _??

Selamlar 4 gün sonra xbox one x almak istiyorum alıcı 2 yıl kullandım diyor bende birkaç test yaptırdım adama hepsindende iyi sonuç aldı sizce alsam kaç yıl gider _??
Öncelikle alabilirseniz series s alınız. Eyer one x mecburisi ise 3-4 yıl gider. Dahada fazla gidebilir fakat xbox Bi süreden sonra desteğini kesecektik bu konsolu. O yüzden series s öneririm

Öncelikle alabilirseniz series s alınız. Eyer one x mecburisi ise 3-4 yıl gider. Dahada fazla gidebilir fakat xbox Bi süreden sonra desteğini kesecektik bu konsolu. O yüzden series s öneririm
series s almak istiyorum ama indirime girmiyor ya 3.5 e düşse gene alırım ama bence destek hemen kesilmez ekran kartı series s den daha iyi diyorlar ama işlemcisi ghz olarak daha iyi bilmiyorum ama one x alıcam gibi

Yeni oyun artık pek çıkmayacak deniyor onu bilerek al. Yeni çıkan Medium oyunu eski nesile gelmedi ve MFS 2020 oyunu da gelmeyecekmiş. Ben de One X alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim.

Aslında konsol çok güçlü ama ona çıkacak her oyun One S modele de çıkmak zorunda olduğu için One X model kısıtlanıyor.

Yeni oyun artık pek çıkmayacak deniyor onu bilerek al. Yeni çıkan Medium oyunu eski nesile gelmedi ve MFS 2020 oyunu da gelmeyecekmiş. Ben de One X alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim.

Aslında konsol çok güçlü ama ona çıkacak her oyun One S modele de çıkmak zorunda olduğu için One X model kısıtlanıyor.
neden öyle ya sanki one s le aynı zamanda çıktı :D 2018 in konsolu diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı oyunlarda nadir oluyordu unityi unutamam ama ps4 tlou 2 yi bile kasmadan oynatıyordu .
yani oynarsın 4 yıl diyorsun

Niye One X alıyorsun? Eski nesile yatırım yapmak sence ne kadar mantıklı?

Series S al geç

neden öyle ya sanki one s le aynı zamanda çıktı :D 2018 in konsolu diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani oynarsın 4 yıl diyorsun
One X çok güçlü konsol grafik gücü Series S modelden %50 daha iyi. Tek ve en büyük sorunu One serisinden olması. Bana saçma gelse de 2013 model Xbox One konsolun çalıştıramayacağı oyunlar One X sorunsuz oynatabilecek güçte olsa da One X için de çıkamayacak.

Ben çıkar diyordum ama Medium ve MFS ile çıkmayacağından emin oldum.

Yine de 1-2 sene daha Ubisoft, EA gibi üçüncü parti firmalar oyun çıkartabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,940
Son üye
memin öztürk
Geri