Foruma Eklenmesini İstediğim Kurallar

Ancak süre farkı olsa bile sonraki yazan kişinin kopyalayıp kopyalamadığına dair elde bir kanıt yokken uyarı verilmesi saçma olur. Ki zaten üstteki mesajımda üstteki birisinin mesajına neden güvenmemeniz gerektiğini açıkladım. Dediğim gibi burada çoğumuzun amacı insanları bilgilendirmek, ve eğer dediğini yaparsak yardım etme işini zorlaştırmış oluruz.
İlkte sözlü uyarı yapılsın o zaman. Ben "Direkt uyarı verin." demiyorum ki.

İlkte sözlü uyarı yapılsın o zaman. Ben "Direkt uyarı verin." demiyorum ki.
Ancak ilk ve ikinci seferde rastgele yukarıdaki birisinin mesajını görmeden yazanların sayısı, yukarıdakinin mesajlarını kopyalayanlarının sayısından çok daha fazladır. Az bir kesim için çoğunlukta olan kesimi heba etmek mantıksız olur. Normalde sizin yapmak istediğiniz şey evet iyi bir şey ancak onun uygulanması zor, kimin kopyalayıp kimin kopyalamadığını bilmek imkansız.

1. "Çözüldü" yazıp çözümü yazmamak.
2. Konuda daha önce yazılmış bir mesajı tekrar yazmak yerine "Beğen" butonunu kullanın.
3. İmzayı referans göstermek.
4. Spoiler butonunu kullanmadan spoiler vermek.
5. Herhangi bir kuralı ihlal eden kullanıcıları uyarmak yerine raporlayın.
6. Var olan konu ile alakasız sorularınızı var olan konu altında sormak yerine yeni konu oluşturup sorun.

Bence eklenmeliler. Özellikle de 1 ve 2. Çözüm yazılmalı, yazmayanlara ceza verilmeli. Böylece başkaları bir sürü forumu dolaşmak zorunda kalmaz ve konu hortlatmaz. Konularda da sürekli önce yazılan mesajı biraz değiştirip mesaj kasmaya çalışanlar var.
Kasma bu kadar.
3,6 dışında katılıyorum.

1. "Çözüldü" yazıp çözümü yazmamak.
2. Konuda daha önce yazılmış bir mesajı tekrar yazmak yerine "Beğen" butonunu kullanın.
3. İmzayı referans göstermek.
4. Spoiler butonunu kullanmadan spoiler vermek.
5. Herhangi bir kuralı ihlal eden kullanıcıları uyarmak yerine raporlayın.
6. Var olan konu ile alakasız sorularınızı var olan konu altında sormak yerine yeni konu oluşturup sorun.

Bence eklenmeliler. Özellikle de 1 ve 2. Çözüm yazılmalı, yazmayanlara ceza verilmeli. Böylece başkaları bir sürü forumu dolaşmak zorunda kalmaz ve konu hortlatmaz. Konularda da sürekli önce yazılan mesajı biraz değiştirip mesaj kasmaya çalışanlar var.
Kusura bakmayın ama imzayı referans göstermek tam olarak ne oluyor ? 3 hariç katılıyorum 3 ün anlamını bilmediğim için katılmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,947
Son üye
growtopia
Geri