serialeris
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 980
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemedim ininal ile ama büyük ihtimalle oluyordur.İninalden filan oluyorsa sıkıntı yok
Denemedim ininal ile ama büyük ihtimalle oluyordur.İninalden filan oluyorsa sıkıntı yok
Iyi bari denerim çok teşekkür ederimDenemedim ininal ile ama büyük ihtimalle
İstediğin gibi dostumIyi bari denerim çok teşekkür ederimbu arada bir sorum olursa sorabilirim değil mi?
Konu eski ama firmanın adının önüne a eklerseniz mükemmel olur .
Eksiklerini ve eleştirilerinizi söylemeniz için atıyorum müzik dışında bir eksik vs. varsa çekinmeden söyleyebilirsiniz.
Zaten çok eski bir projeKonu eski ama firmanın adının önüne a eklerseniz mükemmel olur .
Daha Fiverr hesabım düzgün değil birkaç güne tam ayarlamış olucam o zaman atayım daha Fiverr'a yeni giriş yapıyorum diyebilirim : D şaka bir yana sen de fiverr'da aktif olarak satış yapıyorsan sormam gereken birkaç soru var öne çıkmak ve ilanlar hakkında?Fiverr linkini atar mısın? incelemek istiyorum da
fiverr hesabım vardı aktif olarak kullanılıyordum fakat sebebini bilmediğim şekilde hesabım kapandı youtube thumbnail tarzı satışlarım vardı hesap kapanmadan son 1 hafta önce çok güzel etkileşim alıyordum ama maalesef sonrasında hesap kapandı fazla kullanamadım ama şunu söyleyebilirim ki hindistanlılar ile çok büyük bir rekabet var çünkü onlar 5 dolar için çok şey yapıyorlar o yüzden iyi bir fiyat koyarsan satışların daha iyi olurZaten çok eski bir proje
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha Fiverr hesabım düzgün değil birkaç güne tam ayarlamış olucam o zaman atayım daha Fiverr'a yeni giriş yapıyorum diyebilirim : D şaka bir yana sen de fiverr'da aktif olarak satış yapıyorsan sormam gereken birkaç soru var öne çıkmak ve ilanlar hakkında?
Sorun da açıkcası o, Türkiye'de bionluk ve tandığım çalıştığım şehrimdeki firmalardaki kazandığım paranın yarısı kadar bile kazanamıyorum onların koyduğu fiyattan koyarsam : D o yüzden Fiverr işi bir tık sıkıntı yeni bir hesap açtım eski hesabımı devre dışı bıraktım farklı ilan fikirlerim var şu an onları uyguluyorum hindistanlıları ekarte edecek şekilde o yüzden sorayım demiştim : Dfiverr hesabım vardı aktif olarak kullanılıyordum fakat sebebini bilmediğim şekilde hesabım kapandı youtube thumbnail tarzı satışlarım vardı hesap kapanmadan son 1 hafta önce çok güzel etkileşim alıyordum ama maalesef sonrasında hesap kapandı fazla kullanamadım ama şunu söyleyebilirim ki hindistanlılar ile çok büyük bir rekabet var çünkü onlar 5 dolar için çok şey yapıyorlar o yüzden iyi bir fiyat koyarsan satışların daha iyi olur
hindistanlılara 1 dolar verilse tüm zorlu işleri yaparlar o derece yani o yüzden ben bionluk a geçmeyi düşünüyorum sınav haftam geçince kafa dağıtmak için güzel oluyor hem kendimi iş hayatına hazırlıyorum yani insanların eleştirilerine kulak veriyorum düzeltiyorum aynı zamanda bir e ticaret sitesinde tasarım yapıyorumSorun da açıkcası o, Türkiye'de bionluk ve tandığım çalıştığım şehrimdeki firmalardaki kazandığım paranın yarısı kadar bile kazanamıyorum onların koyduğu fiyattan koyarsam : D o yüzden Fiverr işi bir tık sıkıntı yeni bir hesap açtım eski hesabımı devre dışı bıraktım farklı ilan fikirlerim var şu an onları uyguluyorum hindistanlıları ekarte edecek şekilde o yüzden sorayım demiştim : D
aynen öyle önerim website oluşturmaya da bakhindistanlılara 1 dolar verilse tüm zorlu işleri yaparlar o derece yani o yüzden ben bionluk a geçmeyi düşünüyorum sınav haftam geçince kafa dağıtmak için güzel oluyor hem kendimi iş hayatına hazırlıyorum yani insanların eleştirilerine kulak veriyorum düzeltiyorum aynı zamanda bir e ticaret sitesinde tasarım yapıyorum