Adolf Hitler "Kavgam" alınır mı?

Deli saçmalarına mı :)
Adolf Hitler zeki bir insan dı biz kaç kere 2. Dünya Savaşı başlatıp ülkeni ekonomik krizden kurtardık he doğrudur yahudileri yakması saçma tabii ki hatta bence en büyük hatası buydu ama geriye kalan şeyleri mesela güzel resim çizmesi filan güzel bişey

alınır okumuştum güzel kitap spoiler vermeden gerekirse hitlerin az çok hayatı yaptıkları ve ideolojisi hakkında
sevdiği tarz a göre değişir mesela bana pek hitap etmemişti sıkılmıştım okurken

Adolf Hitler zeki bir insan dı biz kaç kere 2. Dünya Savaşı başlatıp ülkeni ekonomik krizden kurtardık he doğrudur yahudileri yakması saçma tabii ki hatta bence en büyük hatası buydu ama geriye kalan şeyleri mesela güzel resim çizmesi filan güzel bişey
yok be yeteneksiz diye okula kabul edilmemiş. Nesi güzel çizimlerin :) onun zekasıyla olmamış pek.. ona akıl veren çok kişi vardı çevresinde. o tek başına bir hiçti.

yok be yeteneksiz diye okula kabul edilmemiş. Nesi güzel çizimlerin :) onun zekasıyla olmamış pek.. ona akıl veren çok kişi vardı çevresinde. o tek başına bir hiçti.
Konuşma yeteneği vb. başta olmak üzere yetenekli olduğu alanlar varmış.
Çok iyi bir politikacı olabilirdi. Ama o führer oldu.

Doğru çeviriyi okumak önemli. Telif süresi bittiği için önüne gelen basıyor kitabı.

Geri