Kapiciveyselefendi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
Bilgisayarı kişisel dosyalarımi sakla diyerek sıfırladım içindeki oyunlar uygulamalar vs silinir mi?
Oyunlar ve uygulamalar silinir dosyalar kalır.Bilgisayarı kişisel dosyalarımi sakla diyerek sıfırladım içindeki oyunlar uygulamalar vs silinir mi?
Yani oyunları tekrar yüklemem mi gerekir yoksa kurmak yeter mi?Oyunlar ve uygulamalar silinir dosyalar kalır.
Yani oyunlar silindiği için dosyalarıda gider.Yani oyunları tekrar yüklemem mi gerekir yoksa kurmak yeter mi?
Anladım hocam artık yapacak bişey yok 300 400 gb ı tekrardan yükliycez :/Yani oyunlar silindiği için dosyalarıda gider.
Baştan yeniden yüklemen lazım.
Hocam oyunlar uygulamalar silinir dediniz her şey duruyo şuan yerli yerindeOyunlar ve uygulamalar silinir dosyalar kalır.
Nası ?Hocam oyunlar uygulamalar silinir dediniz her şey duruyo şuan yerli yerinde
Steam ve discord silinmişti zaten bi tek geriye kalan her şey duruyodu windows dan sıfırladım direktmenNası ?
Mesela steam yüklü ise silinmesi lazım siz nerden sıfırladınız.
Ee işte uygulamalar silinmiş,dosyaların duruyor.Steam ve discord silinmişti zaten bi tek geriye kalan her şey duruyodu windows dan sıfırladım direktmen
He taam anladım reis saolEe işte uygulamalar silinmiş,dosyaların duruyor.