Mehmet
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 8,597
Hmm herkes aslında fazla aldığında kopmalar vb. Problemler olur diyor. Benim altyapım da 76mbps82 destekliyor 100 lük paket aldım.
Hmm herkes aslında fazla aldığında kopmalar vb. Problemler olur diyor. Benim altyapım da 76mbps82 destekliyor 100 lük paket aldım.
Hangisinden veriyim down,up ?Dilenci değilim ucundan biraz alabilir miyim![]()
valla hocam hiç yaşamadım hem wifi hem ethernet ikiside sorunsuz.Hmm herkes aslında fazla aldığında kopmalar vb. Problemler olur diyor. Benim altyapım da 76mbps
Bugün aradık İnşallah 20 güne bizde geçiyoruz. 35mbps alacağız. Aslında gönlüm 100den yana ama sıkıntı yaşamaktan korkuyorumvalla hocam hiç yaşamadım hem wifi hem ethernet ikiside sorunsuz.
valla hocam ben sorunsuz kullanıyorum taahütsüz alsaydın olmadı iptal ederdin.Bugün aradık İnşallah 20 güne bizde geçiyoruz. 35mbps alacağız. Aslında gönlüm 100den yana ama sıkıntı yaşamaktan korkuyorum
Evet tahhutsuz aldık. Peki mesela 1 ay 35 aldık. Sonra 2 3 ay 100mbps pakete geçtik. Sonra tekrar 35mbpa dönebiliyor muyuz?valla hocam ben sorunsuz kullanıyorum taahütsüz alsaydın olmadı iptal ederdin.
taahütsüz olduğu için yaparsın.Evet tahhutsuz aldık. Peki mesela 1 ay 35 aldık. Sonra 2 3 ay 100mbps pakete geçtik. Sonra tekrar 35mbpa dönebiliyor muyuz?
Anladım teşekkürler. Umarım sorunsuz bir geçiş olur ve TT'den kurtulurum.taahütsüz olduğu için yaparsın.
Her ikisinden alayım birazcıkHangisinden veriyim down,up ?