dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

İslâm gerçek! Şuanda milyonlarca kişiyi mal yerine koydunuz. İlla başınıza cin musallatı gibi kötü şeyler mi gelmesi lazım müslüman olmanız için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İslâm düşmanlarını sevmiyorum. İslâm'a saygı duyanlara bir şey demiyorum. :)
tanrını bana gösterebilirmisin? yada bana sağlam bir kanıt verebilmisin belgeler dökümanlar vb. nedendir bilinmez aklıma dünya düzdür diyen kör cahiller geldi :D

@EFI Shell Atatürk olmasa çok sevdiğin şeriat olmazdı, babanın yunan mı fransız mı olduğunu bile bilemezdin.

tanrını bana gösterebilirmisin? nedendir bilinmez aklıma dünya düzdür diyen kör cahiller geldi :D
Allah Celle Celaluhu sen nerede ararsan oradadır. Ek olarak ahiret hayatını çöpe atma. Ebedi pişmanlık duyabilirsin. :(

@EFI Shell Atatürk olmasa çok sevdiğin şeriat olmazdı, babanın yunan mı fransız mı olduğunu bile bilemezdin.
Allah bilir onu. Ek olarak muhakkak halk kendi başının çaresine bakar, kurtarırlardı atalarımız diye düşünüyorum.

Allah Celle Celaluhu sen nerede ararsan oradadır. Ek olarak ahiret hayatını çöpe atma. Ebedi pişmanlık duyabilirsin. :(

Allah bilir onu. Ek olarak muhakkak halk kendi başının çaresine bakar, kurtarırlardı atalarımız diye düşünüyorum.
Allah bilir diyor, Atatürk'ün dinini de Allah bilir o zaman. Sen Allah mısın insanları diniyle yargılıyorsun?
Ayrıca tahminler için Allah olmana gerek yok, çok sevdiğin padişahının imzaladığı antlaşmayla ülkenin kaça bölündüğünü görürdün.
He ama evet, Yunanların mı yoksa Fransızların mı "baban" olacağını Allah bilir tabii. İngilizler veya Amerikanlar da olabilirdi, tercih senin.

Neyse konu bitebilir burada.
Sonuç: Kimse birbirini ikna edemedi ve birbirlerimize ne yalan söyleyeyim pek saygı duymadık. Ben saygısızlık yaptıysam özür dilerim. :)

İslâm gerçek! Şuanda milyonlarca kişiyi mal yerine koydunuz. İlla başınıza cin musallatı gibi kötü şeyler mi gelmesi lazım müslüman olmanız için?

İslâm düşmanlarını sevmiyorum. İslâm'a saygı duyanlara bir şey demiyorum. :)
Senin kullandığın pc ve telefonları üretenlerin çoğu da din düşmanı ateistler.
Neden ürettikleri cihazları kullanıyorsun?

Neyse konu bitebilir burada.
Sonuç: Kimse birbirini ikna edemedi ve birbirlerimize ne yalan söyleyeyim pek saygı duymadık. Ben saygısızlık yaptıysam özür dilerim. :)
senin gibilere her türlü kanıtı sunsan ki açıkladılar hepsini anlamazsın kör cahil olduğunuz için aaa pardon hakaret ettim

ÇILDIRIYORUM
Tartışmaya açık konularda allah peygamber girmeden neden tartışılamıyor LKSZHFJSKFHSHDKFGHSDIUG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,938
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri