Eren A.
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
- Bütçe
- 250
Merhabalar.Cooler Master K501l kasaya sahibim.Kasanın önünde 1 tane 120mm kırmızı fan, arkada 120mm siyah egzoz fanı var.PC yi ilk kullanımlarda ısı değerleri normaldi lakin şimdi biraz daha sesli ve sıcak çalışmaya başladı.Aslında bu sadece fandan değilmiş.(özet geçecek olursak psu ve ekran kartı biraz sesli).Oyunlarda test yaptığımda işlemci sıcaklığım 55 i geçmezken ekran kartı kimi oyunda 55 kimi oyunda 65 hatta 80 i gördü.Açıkçası endişelendim.Bu yüzden fan almayı düşünüyorum.Kasanın fan desteğini yazayım:
ön panel:120mmx3,140mmx2,360mmx1
üst taraf:120mmx3,140mmx2,360mmx1
egzoz fanı desteği:120mm
Daha yaz aylarına girmeden bu sıcaklıkları görmek biraz problem gibi.Bu yüzden sizden 200tl bütçeli(duruma göre 30 40tl arttırılabilir)hem kasanın hava akışını düzenli tutacak hem de estetik duran fan tavsiyesi istiyorum.Satıcı olarak çoğu tanınan satıcılar olabilir.Siparişi ancak 17 mayıstan sonra verebilirim.İndirimli fiyatları ona göre hesaplarsanız sevinirim.Eğer bakmak isterseniz kasanın linkini bırakıyorum:
www.coolermaster.com
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ne kadar detay olursa sorunu en iyi o kadar iyi çözeriz diye düşündüm.Hayırlı ramazanlar.
ön panel:120mmx3,140mmx2,360mmx1
üst taraf:120mmx3,140mmx2,360mmx1
egzoz fanı desteği:120mm
Daha yaz aylarına girmeden bu sıcaklıkları görmek biraz problem gibi.Bu yüzden sizden 200tl bütçeli(duruma göre 30 40tl arttırılabilir)hem kasanın hava akışını düzenli tutacak hem de estetik duran fan tavsiyesi istiyorum.Satıcı olarak çoğu tanınan satıcılar olabilir.Siparişi ancak 17 mayıstan sonra verebilirim.İndirimli fiyatları ona göre hesaplarsanız sevinirim.Eğer bakmak isterseniz kasanın linkini bırakıyorum:
Cooler Master MasterBox K501L & K501L RGB Mid Tower PC Case
The MasterBox K501L & K501L RGB. Gaming is in the core of the new MasterBox K501L. Donning an illuminated fan against the angled front panel ventilation speaks to its competitive character. Support of gaming hardware like long graphics cards, plenty of storage, and liquid cooling take priority...