Sınav Konularının Saçmalığı

Sınavlar toplu olarak hazırlanana kadar her okul kafasına göre soru hazırlayacak, konular farklı olacak ve puan adaletsizliği olmaya devam edecek. Konular sınırlandırılsa bile bazı okullar bunu dinlemeyecek. Öğrenciler de karşı çıkmıyor zaten. Yapılacak pek bir şey göremiyorum maalesef.

Sınavları ölsek de kalsak da yapma peşindeler bu kesin artık buna karşı gelsek de bir yere kadar olduğu kesin. Birinci sınavda bir ünite üzerinden yapılan tüm sınavlar bu sefer dört beş ünite üzerinden ve bu bence çok saçma.
Artık bu sınav stresinden içim şişti . Bir çözümü yok ama siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Not: Sınavlar başlıyormuş konusuna gelip tek tek hata arayıp koyduktan sonra kendini haklı çıkarmaya çalışan ve işiniz gücünüz ne oturun çalışın yazan arkadaş gibi yazacaklar lütfen yazmasın. Çalışıp çalışmadığıma o tarz konuşan insanlar karışamaz yön veremez.
Bunlar sınavı yapacaklar. Net.

9.Sınıf ortalamam gayet iyiydi.Sayısal ortalamam fazlasıyla iyiydi.Sayısal dersler yüz yüze olmadan anlaşılmadığı için sayısal derslerde notlar baya düştü.
Benimde düştü. Göz numaram sabah 8 ders girip bilgisayara telefona bakmaktan arttı zaten gerisinde baş ağrısından bakamıyorum dahil.

Sizinki can güvenliği falan değil kimse kusura bakmasın sizinki tembellik.
Ya yürü git oradan. Ben en iyi fen liselerinden birinde okuyorum benimki de mi tembellik. Sizin gibi öğretmen yalakaları gidin girin sınavı benim gibi ders çalışıp sağlığını düşünenlere de karışmayın

Aynen virüsten korkmayıp dolaşan :D , kendi kendinizi kandırıyorsunuz ne diyeyim.
Birinci dönem ortalamam 98.5 geldi, yeterince çalışıyorum ve şu ana kadar gezmek için bir kez bile dışarı çıkmadım.
Neden sürekli gençleri kötülüyorsunuz ? Bir çıkarınız mı var ? Sınavların olması yeterince saçma olduğu gibi, tüm müfredattan sorumlu olacağız. Mantıklı mı bu ?

Sizinki can güvenliği falan değil kimse kusura bakmasın sizinki tembellik.
Normalde hiç böyle birine sinirlenmezdim ancak bu dediğin gerçekten büyük aptallık. Ben sırf sen gel bana tembel de diye mi aylarca dışarı çıkmadım? 50+ dayılar kahvede okeyini oynasın herkes istediğini yapsın ben dışarı çıkmayayım öyle mi? Kendini düşünmesen ülkede hasta bir sürü insan var onları da mı düşünmüyorsun? Annem, babam hasta başlarına bir şey gelse ne yapacaksın söyle tembellik demeye devam edersin.

daha canlı derslere girmedim o.O2 :(😅🥲

Knk geçen sene virüs daha bilinmiyordu
Şimdi aşı vb biraz daha elleri rahat. İnşallah olmaz ama Ziya agam yapar gibi geliyor
En korktuğum şey birisine korona bulaştırmak. Babaannem ve dedemin hastalıkları nedeniyle istanbula gelme ihtimalleri var ve ben bundan o kadar çok korkuyorum ki .

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Geri