Nasıl 1 kilo verdim ?

Abdullah1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
486
Arkadaşlar ben diyet ve spor yapıyordum 25 günde 5 kilo verdim ama dün spor yapmadim ve iftarda kizarmis tavuk 4 5 kaşık mantı 1 tabak makarna 3 bardak ayran ve 2 dilim ekmek yedim ustune gece 4 de 4 5 tsne galeta ve küçük bişey bole bolr ekmek yedim ve o gece nasıl kilo verdim 😂 nasıl oluyor bu

Sende yiyip yiyip kilo vermiyenlerdensin sanırım
7nkusej7qds51.jpg

(!)
Bu arada ben 1 haftada 4 kilo verdim sanırım hala veriyorum endişelenmeye başladım

Arkadaşlar ben diyet ve spor yapıyordum 25 günde 5 kilo verdim ama dün spor yapmadim ve iftarda kizarmis tavuk 4 5 kaşık mantı 1 tabak makarna 3 bardak ayran ve 2 dilim ekmek yedim ustune gece 4 de 4 5 tsne galeta ve küçük bişey bole bolr ekmek yedim ve o gece nasıl kilo verdim 😂 nasıl oluyor bu
beni de yeseydin be kankam o nasıl bir mideymiş öyle

İftarda deli gibi yemek yiyorum, hiç sağlıklı beslenmiyorum ama kilo boy endeksim çok ideal metabolizma herşeydir.

demek ki akşam yediğinden daha büyük çıkarmışsın :ROFLMAO:
Hocam tuvalettemi daha fazla çıkardıniz diyosunuz herhalde o gece tuvaletim gelmedi 😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende yiyip yiyip kilo vermiyenlerdensin sanırım
Alıntıyı görüntüle
(!)
Bu arada ben 1 haftada 4 kilo verdim sanırım hala veriyorum endişelenmeye başladım
Hocam odemdir onlar yavaşlar şimdi kilo vermen

Hocam tuvalettemi daha fazla çıkardıniz diyosunuz herhalde o gece tuvaletim gelmedi 😂😂

aynen ondan bahsetmiştim :D

56 kilo 168 boyundayım erkek 14 yaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,109
Üyeler
187,775
Son üye
TostReis