Yeni Mikrofon Almak İstiyorum. BM-800 Nasıldır?

MrBonapart

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
BM-800 mikrofon almayı düşünüyorum. Araştırdığımda çok fazla önerildiğini gördüm f/p olarak. Phantom power olmadan çok iyi iş yapamayacağını da belirtiyorlardı.

Siz ne diyorsunuz?
Sizce iyi bir mikrofon mudur?
Phantom Power olmadan alsam ne olur?
Başka önerebileceğiniz mikrofon varsa nedir? Neden onu almalıyım? (Çok pahalı olmasın)

Teşekkürler.

bende araştırma içerisindeyim. youtubedan bunun incelemelerine baktığımda ses kartı olmadan çok performans vermeyeceği söyleniyordu bence ses kartın yoksa alma

bende araştırma içerisindeyim. youtubedan bunun incelemelerine baktığımda ses kartı olmadan çok performans vermeyeceği söyleniyordu bence ses kartın yoksa alma
İçinden gelen usb ses kartı yeterli olur mu bilmiyorum fakat anakartımdaki ses kartı iyi diye biliyorum.

Siz ne diyorsunuz? zaten bm-800 le boya m1 çok öneriliyor
Sizce iyi bir mikrofon mudur? Duyduğum kadarıyla evet fp
Phantom Power olmadan alsam ne olur? bunu bende yeni öğrendim ne işe yaradığını bilmiyorum .d
Başka önerebileceğiniz mikrofon varsa nedir? Neden onu almalıyım? Boya m1 hem daha ucuz bide tak çıkar bi alet almana gerek yok

Phantom Power olmadan alsam ne olur? bunu bende yeni öğrendim ne işe yaradığını bilmiyorum .d
Başka önerebileceğiniz mikrofon varsa nedir? Neden onu almalıyım? Boya m1 hem daha ucuz bide tak çıkar bi alet almana gerek yok
ben bi alternatif bulamadım zaten kulaklığımda eskimişti rampage drop plus alacağım hem mikrofonu kaliteli hem sesi

Bir an siz ne diyorsunuz? görünce dedim tersleniyor muyum o.O2 o.O2

Yaka mikrofonu almak istemiyorum ya

bm 800 alabilirsin ben vaz geçip bm 300 aldım buda iyi

Setli bir şekilde alınca 700+₺ gibi bir fiyat çıkıyor biraz yüksek açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden vazgeçtiniz peki?
Phantom power olayı ve bm 300 de ses ve ekolayzeri olduğu için aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler