Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
Şuan 5-6 Yaşındaki bir arabayı alacak olsak kaç km den sonrasını almamalıyız
Eğer çok kullanacaksan 70 80 bin max.Şuan 5-6 Yaşındaki bir arabayı alacak olsak kaç km den sonrasını almamalıyız
Eğer çok kullanacaksan 70 80 bin max.
Full 120-130k Arası alınmazmı diyorsunuz80 bin maksimum
2000 model 200 bin De arabalar var yani 5 yaşındaki araba onun yarısını yapmışsa adam vurmuştur kırbacı arabaya
Yani fazla kullanılmıştır ben motor mezunu ve sanayi tozu yutmuş birisi olarak tam alınmaz desem mala ayıp olur ama KM ye göre bir fiyat biçilmişse ve araç gerçekten temizse hem kullanılmış hem bakılmışsa alınır.Full 120-130k Arası alınmazmı diyorsunuz
Dolu dolu 6 yaşındaki bir araba için 120 bin km den sonrasını almam hele pandemi gibi 2 sene geçmiş bir zamanda 100 bin bile geçmemiş olması lazım.Şuan 5-6 Yaşındaki bir arabayı alacak olsak kaç km den sonrasını almamalıyız
Hayırlı olsun ne aldın kral100.000den sonrası alınmaz bence. 3 ay öncesine kadar araç bakıyordum baktığım araçlar arasında 2016 modeller de vardı. Araçların markalarının Facebook vs... gruplarına girerek tek tek araştırdım genelde 100.000 e yaklaşınca aracını elden çıkarmak isteyen çok insan vardı. Tabi ben istediğim fiyat aralığında istediğim gibi temiz araç bulamadım gidip 0 aldım son çare.
İkinci ellere bakıp 0 alan tek ben değilmişim100.000den sonrası alınmaz bence. 3 ay öncesine kadar araç bakıyordum baktığım araçlar arasında 2016 modeller de vardı. Araçların markalarının Facebook vs... gruplarına girerek tek tek araştırdım genelde 100.000 e yaklaşınca aracını elden çıkarmak isteyen çok insan vardı. Tabi ben istediğim fiyat aralığında istediğim gibi temiz araç bulamadım gidip 0 aldım son çare.
Kia Rio 2020 1.2 cool paket aldım Şubat ayında. Eyvallah daha iyileri sizlere nasip olur inşallah.Hayırlı olsun ne aldın kral
Nasıl araba reisKia Rio 2020 1.2 cool paket aldım Şubat ayında. Eyvallah daha iyileri sizlere nasip olur inşallah.
Şuan da durum cidden böyle ya bakıyorum 2. el araca sonra diyorum bu fiyat etmez bu değmez felan derken sonunda 0 aldım.İkinci ellere bakıp 0 alan tek ben değilmişim![]()