2015-2016 Model Araba Kaç Km den Sonra Alınmamalı ?

Usta 2016 model 65k km de mondeo mu
Yoksa 0 km corolla mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa 0 km corolla mı
Corolla Dream paket ve otomatikse hemen koşarak corolla al 231 bin TL şuan bir sonraki ay 300 bin TL olabilir vergi sınırında

Nasıl araba reis
Ben çok performans arayan birisi olmadığım için benim için gayet güzel araba. Dağ bayır geziyorum rahat bir şekilde. Babamda aynı zamanda Dacia Sandero Stepway 1.5 var 2015 model. Dacia'ya kıyasla konforu bayağı iyi diyebilirim. Yakıt değeri ise uzun yolda 100 km/4,9 lt şehir içi ise 100 km/6,5 lt şuanda ama ilk 6000 km de aracın yakıt değerinin yüksek olabileceğini söylediler bayide. Aracım şuan 1700 km de bu arada.

Corolla Dream paket ve otomatikse hemen koşarak corolla al 231 bin TL şuan bir sonraki ay 300 bin TL olabilir vergi sınırında
Aynen dream otomatik
Ama herşeyiyle mondeo daha iyi
Mondeo dan da vazgeçemiyorum

Ben çok performans arayan birisi olmadığım için benim için gayet güzel araba. Dağ bayır geziyorum rahat bir şekilde. Babamda aynı zamanda Dacia Sandero Stepway 1.5 var 2015 model. Dacia'ya kıyasla konforu bayağı iyi diyebilirim. Yakıt değeri ise uzun yolda 100 km/4,9 lt şehir içi ise 100 km/6,5 lt şuanda ama ilk 6000 km de aracın yakıt değerinin yüksek olabileceğini söylediler bayide. Aracım şuan 1700 km de bu arada.
Usta dacia leş gibi araba zaten
Hayırlı olsun ALLAH kaza bela göstermesin ne diyelim

Yoksa 0 km corolla mı

Yoksa 0 km corolla mı
Bence en az 5 sene boyunca kafam rahat etsin diyorsan 0 dan iyisi yok gerçekten. Hem 2016 model bir araca kıyasla 0km daha güncel bir araç.

Aynen dream otomatik

Amin inşallah. Kia içinde çok kötü zannederdim taa ki binene kadar. :D

Bence en az 5 sene boyunca kafam rahat etsin diyorsan 0 dan iyisi yok gerçekten. Hem 2016 model bir araca kıyasla 0km daha güncel bir araç.

Güncel Güncel olmasına da mondeo da apayrı bir dünya be

Kia nın gideri var ya o kadar kötü değil dacia dan milyon kat daha iyi

Aynen dream otomatik

Hocam az kafayı çalıştırmak lazım 231 e al biraz beklet 300 e çıkınca 280 e satarsın hem mondeo alırsın hem kar etmiş olursun

Güncel Güncel olmasına da mondeo da apayrı bir dünya be

Kia nın gideri var ya o kadar kötü değil dacia dan milyon kat daha iyi
Orası öyle tabi de işte tam bu noktada zevkler ve renkler tartışılmaz kuralı geçerli oluyor. :D Yani senin arabadan ne beklediğine bağlı seçim yapman tam olarak. Bana sorarsan mantıklı olan 0 araç yukarıda dediğim gibi.

yıllık 10bin km standart kullanıcı için yeterli bir mesafe. 15bin olabilir, üstü fazla kullanılmışa girer.

Egealar vardı o fiyata neden egea degil
Egea test sürüşüne katıldım hocam kia kadar konforlu hissettirmedi ve sanki filo aracı veya şirket aracı sürüyormuşum gibi hissediyordum hoşuma gitmedi.
Not: Niyetim Egea'yı kötülemek değil yanlış anlaşılmasın fiyatına göre gayet güzel araba herkesin fikri ve zevkleri farklıdır ben kendi fikrimi söyledim sadece.

Egea test sürüşüne katıldım hocam kia kadar konforlu hissettirmedi ve sanki filo aracı veya şirket aracı sürüyormuşum gibi hissediyordum hoşuma gitmedi.
1.4 benzililerine tüp takınca az yakan çok kaçan bir araba oluyor .d tercih meselesi tabii ki tekrar hayırlı olsun Allah utandırmasın <3

Geri