Sınava girmek istemiyorum

Bizim rehberlik hocası açıklama yaptı nasıl yapacağımızı,sizede yakında nasıl yapacağınızı açıklarlar.

Dostum sınava girmiceksin istersen giriyorsun zaten az okusaydınız keşke :D.

Girmeyeceksen okula dilekçe vermen gerekiyor.
6- Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine yönelik sınavları tamamlanmış olan öğrencilere de tercih hakkı sunulacak olup istemeleri hâlinde bu öğrenciler de sadece birinci dönem notları ile değerlendirilecektir.

Tamamlayanlara tercih hakkı sunuculak.

6- Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine yönelik sınavları tamamlanmış olan öğrencilere de tercih hakkı sunulacak olup istemeleri hâlinde bu öğrenciler de sadece birinci dönem notları ile değerlendirilecektir.

Hocam evet öyle ama bunun için dilekçe verilmesi gerekiyor aksi taktirde sınavlara gitmek zorunda oluyorsunuz. Annem öğretmen olduğundan biliyorum hocam.

lan

9. Sınıfım 1. dönemde ortalamam 83, böylede kalsın istiyorum şuana kadar sınava çalışmadım nasıl dilekçe gönderebilirim nasıl yapıcağımı hiç bilmiyorum
Bize attilar dilekce Pazartesi yasak bitince kirtasiyeden cikti alacam dolduracam verecem sinav derdi yok notlar ne olacak derdi yok miss

Geri