edilirArkadaşlar selam, G923 alacağım fakat buraya monte edilir mi?
çekmeceyi çıkarırsan edilir. yoksa soldaki kısma olur.Arkadaşlar selam, G923 alacağım fakat buraya monte edilir mi?
o zaman soldaki boşluğa monte edersin. garip durur ama olur yani.Çekmeceyi çıkaramam kiYapamam değil yapmamalıyım yani ahshahsha
BilmiyorumG923 ün g29 veya g920 den farkı ne?
1000-1500 tl fark koyacak kadar iyi mi?BilmiyorumBaşka bir konu da arkadaş G923 daha iyi demişti.
Ps 5 uyumu var falan filan . Ps5in yoksa alman da gerek yok. G29 da alma t150 al daha iyi .1000-1500 TL fark koyacak kadar iyi mi
T150 biraz daha pahalı üstelik shifterı da çok pahalı. Yazılımı iyi değil. Pedalları biraz kötü denliyor. Direksiyon simidi dandik. G29 dan iyi denilmesinin tek sebebi kayış sistemi olmasıPs 5 uyumu var falan filan . Ps5in yoksa alman da gerek yok. G29 da alma t150 al daha iyi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bak bunu izle anlatıyor. G923 g29la aralarında ahım şahım fark yok ffb daha iyi ps5 olayı.
Bana kalırsa t150 al alamam dersen g29 al
Vay be ilk defa duyuyorum . Hocam merakımdan soruyorum kaç kere t150 kullandınız?T150 biraz daha pahalı üstelik shifterı da çok pahalı. Yazılımı iyi değil. Pedalları biraz kötü denliyor. Direksiyon simidi dandik. G29 dan iyi denilmesinin tek sebebi kayış sistemi olması