- Reaksiyon skoru
- 1,020
Rahatsız olduğum şey bu arkadaş gibi insanların fikirlerine saygı duymayan üyelerin banlanmamamsı.Troll hesaplar ve animeciler olmasa muhteşem bir forum
Troll hesaplar tek sıkıntı hocam.
Rahatsız olduğum şey bu arkadaş gibi insanların fikirlerine saygı duymayan üyelerin banlanmamamsı.Troll hesaplar ve animeciler olmasa muhteşem bir forum
profilinde siyasi görüşünü belirtip bunu yazman ironikSiyasi konular bizim arkadaşlığımızı bozup zıtlaştırıyor ve burası teknoloji forumu .
Animeciler neden olmasın? Ne zararları var?Troll hesaplar ve animeciler olmasa muhteşem bir forum
Alıyorlar aslındaGereksiz yere üzgün ve kızgın atan kişiler gerekli uyarıyı almıyor.
.
Eğer 50 kişinin olduğu bir forum olsaydı evet zor olmazdı. Fakat binlerce kişinin olduğu bir forumda zor.Raporlara geri dönüşte bildirim atılmasının zorunlu hale gelmesini istiyorum. Kimi üye raporumu görmedi takmadı diye düşünüyor arka arkaya gönderip spam yapıyor. Gerek yok geri dönüş atmak o kadar zor değildir diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ha bir de siyasetin yasaklanmasını isterdim. Gerek yok millet birbirinin kalbini kırmaktan başka bir şey yapmıyor. Diyorsunuz ya dozunda olursa sıkıntı yok. İşte o doz olmuyor işin sonu kalp kırmaya gidiyor gerek yok. Siyaset yasaklansın.
aynen öyle mehmet abiEğer 50 kişinin olduğu bir forum olsaydı evet zor olmazdı. Fakat binlerce kişinin olduğu bir forumda zor.
@Şans burda!animeciler olmasa
Aslında binlerce kişi var ama yok. Düzenli aktif sayısı 500'ü geçmez. Bu durumun 2-3 tane daha moderatör alınırsa kontrol edilebileceğini düşünüyorum. En azından daha rahat bir şekilde dönüş sağlanır. Mesela yeni bir mod alırsınız ve o moda tek bir görev verirsiniz. O da raporlara dönüş sağlamak gibi.Eğer 50 kişinin olduğu bir forum olsaydı evet zor olmazdı. Fakat binlerce kişinin olduğu bir forumda zor.
Aga demin animeydi xdTroll hesaplar ve animeciler olmasa muhteşem bir forum