Ps5 dijital mi diskli mi

Aususlike

80+
Reaksiyon skoru
129
Selam. Ps5 alacağım. Takas veya kardeşlik yapmıyacağım. Herhalde dijital alıcağım diye düşünüyorum fiyat farkından dolayı. Siz ne düşünüyorsunuz

Selam. Ps5 alacağım. Takas veya kardeşlik yapmıyacağım. Herhalde dijital alıcağım diye düşünüyorum fiyat farkından dolayı. Siz ne düşünüyorsunuz
kutulu oyun alıp ilerde satabilirsin ama dijitalde böyle bir şey yapamassın bütçeyle alakalı [önerim xbox series x].

Herkesin kendi tercihi ancak ben birisinin ps5 almasını önermiyorum . ps4 pro veya ps4 daha mantıklıdır kendimce . ayrıca dijital daha yenilikçi olduğundan ve mağazaya gitmeyeceğinden güzel bir yanı var. ancak d&R dan kutusuyla alcağın zamanki veren mutluluğun yerini tutmaz

Diskli daha avantajlı ayrıca ps5 kutlu oyun almak zorunda değilsin ps4 oyunu al zaten çalışıyo ayrıca bazı oyunlarda ps5 için güncelleme yapıyo diski taktıktan sonra

Herkesin kendi tercihi ancak ben birisinin ps5 almasını önermiyorum . ps4 pro veya ps4 daha mantıklıdır kendimce . ayrıca dijital daha yenilikçi olduğundan ve mağazaya gitmeyeceğinden güzel bir yanı var. ancak d&R dan kutusuyla alcağın zamanki veren mutluluğun yerini tutmaz
d&r teknosa gibi yerlerden alsa psn deki ayni fiyattan satılıyor o zaman anlamı kalmıyor diskli versiyonun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri