TEKNOBİYOTIK FR10500

Oziiking

80+
Reaksiyon skoru
9
Screenshot_20210521-004743_Samsung Internet.jpg
Arkadaşlar Abdullah'ın yapacağı yeni sistemleri de kaçırırsam miningciler yüzünden bunu almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir sizce iyi bir yayın açtırıp oyun performansı verir mi ? YOUTUBE videosunu izledi gayet iyi görünüyor ama sormak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar Abdullah'ın yapacağı yeni sistemleri de kaçırırsam miningciler yüzünden bunu almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir sizce iyi bir yayın açtırıp oyun performansı verir mi ? YOUTUBE videosunu izledi gayet iyi görünüyor ama sormak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Pek beğenmedim
10k Olsa alınırdı ama alınmaz

1 tık pahalı, daha iyi sistemler çıkar.

Cevap içij teşekkürler. Bakalım diğer dostlar ne düşünüyor ? 🤔

bence alınmaz güç kaynağı çok kötü

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar Abdullah'ın yapacağı yeni sistemleri de kaçırırsam miningciler yüzünden bunu almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir sizce iyi bir yayın açtırıp oyun performansı verir mi ? YOUTUBE videosunu izledi gayet iyi görünüyor ama sormak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Abdullah abi bir daha bu bütçede sistem çıkartmayacağını düşünüyorum 3000 serisi ve gtx çıkaracaktır

Ulan şu sistemler 5.5k ya falan alınıyordu fiyatlar ne hale gelmiş yow :/

Geri