Pek beğenmedimAlıntıyı görüntüleArkadaşlar Abdullah'ın yapacağı yeni sistemleri de kaçırırsam miningciler yüzünden bunu almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir sizce iyi bir yayın açtırıp oyun performansı verir mi ? YOUTUBE videosunu izledi gayet iyi görünüyor ama sormak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Neden?bence alınmaz güç kaynağı çok kötü
başka bi forumda konusunu görmüştüm psu nun önerilmiyordu geneldeNeden?
Abdullah abi bir daha bu bütçede sistem çıkartmayacağını düşünüyorum 3000 serisi ve gtx çıkaracaktırAlıntıyı görüntüleArkadaşlar Abdullah'ın yapacağı yeni sistemleri de kaçırırsam miningciler yüzünden bunu almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir sizce iyi bir yayın açtırıp oyun performansı verir mi ? YOUTUBE videosunu izledi gayet iyi görünüyor ama sormak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Ulan şu sistemler 5.5k ya falan alınıyordu fiyatlar ne hale gelmiş yow :/Alıntıyı görüntüleArkadaşlar Abdullah'ın yapacağı yeni sistemleri de kaçırırsam miningciler yüzünden bunu almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir sizce iyi bir yayın açtırıp oyun performansı verir mi ? YOUTUBE videosunu izledi gayet iyi görünüyor ama sormak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.