Bilgisayar koltuğu önerisi

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
750
Bütçe
800
Bilgisayar koltuğu öneriniz var mı?
Bel ve boyun desteği önemli.
amortisörü de çok kalitesiz olmasın
Dayanıklı ve sağlam olsun biraz.
Gaming koltuk olması şart değil fileli koltuklar da fena durmuyor varsa öneriniz yazın lütfen
max 800tl bütçe

Son düzenleme:
Xrover~Xprime oyuncu koltuklarına göz atabilirsin.

bütçemin üstünde onlar ya

fileli koltuklar hakkında düşüncen nedir veya türksit bi tık daha ucuz gibi var mı bi önerin onlar hakkında

fileli koltuklar hakkında düşüncen nedir veya türksit bi tık daha ucuz gibi var mı bi önerin onlar hakkında
Türksit oyuncu koltuğu konusunda en alt marka. Xrover ondan iydiir. Bütçen 500 olsa fileli koltuk alınırdı ama 800TL bütçe ile fileli koltuk almazdım.

Türksit oyuncu koltuğu konusunda en alt marka. Xrover ondan iydiir. Bütçen 500 olsa fileli koltuk alınırdı ama 800TL bütçe ile fileli koltuk almazdım.
800e kadar da çıkmak istemiyorum şahsen
benim için önemli olan şey rahat ve kaliteli olması
bel ve boyun/kafa desteği önemli
var mı fileli koltukta bunu al dediğin bir model?
link atarsan sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bişey buldum ama iyi midir bilmiyorum

800e kadar da çıkmak istemiyorum şahsen
benim için önemli olan şey rahat ve kaliteli olması
bel ve boyun/kafa desteği önemli
var mı fileli koltukta bunu al dediğin bir model?
link atarsan sevinirim
Ben bu forumda oyuncu koltuğu önerisi yaparım, fileli koltuklar hakkında çok bilgim yok ama bir çok kişi rahat olmadığı için ve uzun ömürlü olmayıp filesi yırtıldığı için oyuncu koltuklarına geçiyor.

Ben bu forumda oyuncu koltuğu önerisi yaparım, fileli koltuklar hakkında çok bilgim yok ama bir çok kişi rahat olmadığı için ve uzun ömürlü olmayıp filesi yırtıldığı için oyuncu koltuklarına geçiyor.
anladım ve xrover öneriyorsun bi bakıcam teşekkürler

Geri