2060'a yakın olduğunu gördüğün test video her neyse buraya da atsana biz de bakalım.3060 max quiet. 2060' a yakın performansı var neredeyse. Cidden bilerek yapıyosan yapma?
2060'a yakın olduğunu gördüğün test video her neyse buraya da atsana biz de bakalım.3060 max quiet. 2060' a yakın performansı var neredeyse. Cidden bilerek yapıyosan yapma?
sizde bu laptop dan mı var? bende almayı düşünüyorum ama şu laptopta oyun oynanmaz mantığı var ya ondan tedirginim. sıfırdan bir pc toplasam 13 14 bine en fazla 2060 lı bir sistem toplayabilirim. veya 1660 ekran kartlı modelli. karar veremedim onun yerine rtx 3060 ekran kartlı laptop mu alsam acaba.hayır hiç yaşamadım işlemci 70 derece üstüne çıkmıyor ve warzone gibi bi oyunda fan hızı otoda kullanıyorum ekran kartı 60 derece işlemci 70 derece daha üstünü görmedim
@Barış Yalçın önerilerin berbat.
2060 ve abuk subuk 3060 öneriyorsun.
Bence monster ya da gamegaraj laptobu alınır.
İşlemci baya ısınıyor ama ısınmayan laptop mu var
Max q ;/Msi GF65 Thin Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi GF65 Thin Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Buyur
Monster'ın işlemcisi 90 95 dereceye çıkarken bu laptop 75 80 dereceyi geçmiyor.Max q ;/
Monster daha alınası
Performans olarak çok fark var.Monster'ın işlemcisi 90 95 dereceye çıkarken bu laptop 75 80 dereceyi geçmiyor.