CUH modellerine göre değişir.Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
PS4 pro,PS4 slim,PS4 bunlardan hangisi daha sessizdir ve bu dönemde hangisi seçilmeli
Açıkçası ofiyata ps4 pro alacağıma Xbox Series S + minimum 1 senelik xbox gamepass alırdım. zira yeni nesil konsol her zaman daha iyidir
CUH modellerine göre değişir.Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
PS4 pro,PS4 slim,PS4 bunlardan hangisi daha sessizdir ve bu dönemde hangisi seçilmeli
Kullan da gel ben ps de xbox da kullandım daha xbox bırakmam her oyuna 700tl vermekle uğraşmam ve o dandik ps4 kolunu napayım.@Naci o mesajına az önce cevap verdim
Bana kızgın atmayınız ozaman.gold üyelerden böyle bir zeka seviyesi beklemezdim
O zaman sinirlendirmeyin. Fanboyluk değil. Ps plus gelişene kadar ve yeni daha fazla exclusive gelene kadar öyle. Çok da bir exclusive yok.ne alaka krdşm xbox fanboyluğu yapıyorsun
bunu xbox mı söylüyor halo ve forza dışında başarılı oyunu olmayan microsoft(sayamadığım vardır belki ama az)O zaman sinirlendirmeyin. Fanboyluk değil. Ps plus gelişene kadar ve yeni daha fazla exclusive gelene kadar öyle. Çok da bir exclusive yok.
ne alaka krdşm xbox fanboyluğu yapıyorsun
?FAR CRY®6 Standard Edition PS4 & PS5
Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar. Zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennete, Yaraya hoş geldin. Yara diktatörü Anton Castillo, kanlı adımlarını takip eden oğlu Diego ile birlikte, ülkeyi geçmişin parlak...store.playstation.com![]()
Demon's Souls | PS5 Oyunları | PlayStation
PS5 için Demon's Souls'u edinin. Resmî PlayStation sitesinden en son haberleri, ekran görüntülerini, fragmanları ve daha fazlasını alın.www.playstation.com
Game pass bilmiyorsun galiba¿ Ultimate olunca hatta ea oyunları bedava birde live gold.bunu xbox mı söylüyor halo ve forza dışında başarılı oyunu olmayan microsoft(sayamadığım vardır belki ama az)
???₺
gamepass biliyoruz da ucuz olan her şey güzel olmuyor şu hayatta. keşke olsa.Game pass bilmiyorsun galiba¿ Ultimate olunca hatta ea oyunları bedava birde live gold.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
???₺