Maksimum 300 tl Modem önerisi

Reaksiyon skoru
62
Arkadaşlar maalesef Türktelekom ADSL kullanıyorum bana 250-300 tl civarı modem önerir misiniz ya da türktelekomun faturaya ek verdiği modemi mi kullanmalıyım?

Arkadaşlar maalesef Türktelekom ADSL kullanıyorum bana 250-300 TL civarı modem önerir misiniz ya da türktelekomun faturaya ek verdiği modemi mi kullanmalıyım?
Bozukmu ? bozuk değilse almayın. (yoksa zaten alın)

Benim modemim : ZXHN H168A V2.0

(DAHA 1-2 GÜN ÖNCE ALDIM)

Bozukmu ? bozuk değilse almayın. (yoksa zaten alın)

Benim modemim : ZXHN H168A V2.0

(DAHA 1-2 GÜN ÖNCE ALDIM)
Hocam modemim çok eskidi ve son 3 gündür de modemdeki DSL ışığım sönüyor tabi ışık sönünce internette gidiyor çok can sıkıcı hem eskidiği için hem de sorunun modem kaynaklı olabileceğini düşündüğüm için değiştirmek istiyorum

Hocam modemim çok eskidi ve son 3 gündür de modemdeki DSL ışığım sönüyor tabi ışık sönünce internette gidiyor çok can sıkıcı hem eskidiği için hem de sorunun modem kaynaklı olabileceğini düşündüğüm için değiştirmek istiyorum
Tamam yazdığım benim modemimi alabilirsiniz son model ve 5 GHz destekliyor.

( UYARI : uzak mesafede 2.4 GHz kullanın, yakın mesafede 5 GHz)

Türknet al bence çok iyi bir modem kampanyalarıda var.

ilginç bir öneride bulunmak istiyorum belki işinize yarar. hattım adsl idi vdslye geçiş yapmak için modeme ihtiyacım vardı. trendyol un dolap uygulamasında modemciler var. 2. el adsl vdsl destekli bir modem aldım 70tl ye kargo dahil. kurulumu adsl üzerinde yaptım. sorun çıkmadı internete bağlandı. ttneti arayıp 10 dk da vdsl ye geçtim. hiç değilse sıfır adsl vdsl modem alın vdslye geçerseniz tekrar modem almak zorunda kalmayın.
1622803786599.jpeg

ilginç bir öneride bulunmak istiyorum belki işinize yarar. hattım adsl idi vdslye geçiş yapmak için modeme ihtiyacım vardı. trendyol un dolap uygulamasında modemciler var. 2. el adsl vdsl destekli bir modem aldım 70tl ye kargo dahil. kurulumu adsl üzerinde yaptım. sorun çıkmadı internete bağlandı. ttneti arayıp 10 dk da vdsl ye geçtim. hiç değilse sıfır adsl vdsl modem alın vdslye geçerseniz tekrar modem almak zorunda kalmayın.
Alıntıyı görüntüle
Altyapı 16mpbs den yukarı desteklediği için vdsl benim için mümkün gözükmüyor ama teşekkürler yinede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknet al bence çok iyi bir modem kampanyalarıda var.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum fakat tüm internet sağlayıcıları türktelekom altyapısı kullandıkları için bana en stabil hızı türktelekomun vereceğini düşünüyorum

Altyapı 16mpbs den yukarı desteklediği için vdsl benim için mümkün gözükmüyor ama teşekkürler yinede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum fakat tüm internet sağlayıcıları türktelekom altyapısı kullandıkları için bana en stabil hızı türktelekomun vereceğini düşünüyorum
bence yanlış bir düşünce aga şahsen dayımgil kablonet aldı ben türk telekom (babam sağolsun) aynı cümleyi söyledi kuzenim dowloand ve uploadı sonuna kadar alıp ping değeri benden düşük oluyor ama kablo net olunca alt yapı türk telekomun değilse onu bilemem

Keenetic omni dsl kullanıyorum epey memnunum. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,312
Üyeler
189,061
Son üye
aytugelmas
Geri