Valorant'ta Eskisi Gibi Değilim

Ebronze

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar cidden yardımınıza ihtiyacım var ben Raze mainim gerçekten eskiden de şimdi de iyi onuyordum ve hala iyi oynuyorum yani oyun bilgim aimim falan her şey var fakat önceden mesela maç 15-13 bitiyorsa 35 kill falan alıyordum yani ortalama bir maç 13-8 13-7 falan bitiyor ben öyle ortalama maçlarda en kötü 20-25 kill alıyordum şimdi ise kötüleşmeye başladım yani 15-13 bi maçta 17-18 killim falan oluyor ve her gün sürekli ısınarak giriyorum ama eksik olan bir şey var ve ben o eksik şeyi bulamadım gerçekten yardım istiyorum ne yapmam lazım !!

Eskiden oyunu oynayanlar kötüydü de o yüzden oyun bilgileri yoktu aimleri çöptü. Artık çoğu oyuncu aimleri iyi ve oyun bilgileri yüksek.

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc
20 kill ve üstü yeter zaten, illaki her oyunda 25+ vuracaksın diye bir şey yok, belki bu aralar şansına öyledir yada kötü günündesindir.

20 kill ve üstü yeter zaten, illaki her oyunda 25+ vuracaksın diye bir şey yok, belki bu aralar şansına öyledir yada kötü günündesindir.
Tamam 20 kill üstü zaten iyi ama önceden bütün yani 15 maç oynuyorsam 15 maçda da 25 falan vuruyordum yani

Tamam 20 kill üstü zaten iyi ama önceden bütün yani 15 maç oynuyorsam 15 maçda da 25 falan vuruyordum yani
Olabilir bu normal, karşındaki adamlar iyidir muhtemelen.

rankın yüksekse zor rankın düşükse dahada zor

Arkadaşlar cidden yardımınıza ihtiyacım var ben Raze mainim gerçekten eskiden de şimdi de iyi onuyordum ve hala iyi oynuyorum yani oyun bilgim aimim falan her şey var fakat önceden mesela maç 15-13 bitiyorsa 35 kill falan alıyordum yani ortalama bir maç 13-8 13-7 falan bitiyor ben öyle ortalama maçlarda en kötü 20-25 kill alıyordum şimdi ise kötüleşmeye başladım yani 15-13 bi maçta 17-18 killim falan oluyor ve her gün sürekli ısınarak giriyorum ama eksik olan bir şey var ve ben o eksik şeyi bulamadım gerçekten yardım istiyorum ne yapmam lazım !!
Rankınız ney?

Rank nedir?
Ayrıca oyuna bir süre ara vermek faydalı oluyor. 3-7 Haziran arasında hiç oyuna girmedim. Sadece mağazaya baktım çıktım.
Şimdilerde fena oynamıyorum.
Biraz salın.

acilen valorat oynamayı bırakmalısın.

biraz ara vermeyi dene 3-4 gün oynama eski haline dönersin bir yayıncı önermişti bende de aynısı oldu yine aynı forma döndüm

oyunun daha ilk senesi kötü oynayanlar bile yükselmeyi başarıyorlardı valoda denge yoktu. Artık insnalae daha iyi oynuyor o yüzdendir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,289
Üyeler
184,917
Son üye
erdo62
Geri