Yeni CPU Fanı mı? Yeni Termal Macun mu?

DeadPix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
345
Merhaba herkese işlemcimin termal macununun değişme zamanı geldi aklımda ARCTIC MX 4 almak vardı.
Sonra CPU soğutucularının da içinden termal macun çıktığı aklıma geldi.
Ya CPU fanı alıp içindeki termal macun ve fanı kullancam.
Yada ARCTIC MX 4 alıp stok soğutucuyla devam etçem.

Siz hangisini önerirsiniz. Bilgisayarımı büyük ihtimalle satacağım için çok fazla masrafa girmek istemiyorum.
İşlemcim 2600 bu sıralar oyunlarda 75 derecelerde geziyor.
CPU Fanı için bütçe 150-200 ışık pek önemli değil sade ve temiz tasarımları beğeniyorum
Termal Macun için bütçe 100-125

Son düzenleme:
Merhaba herkese işlemcimin termal macununun değişme zamanı geldi aklımda ARCTIC MX 4 almak vardı.
Sonra CPU soğutucularının da içinden termal macun çıktığı aklıma geldi.
Ya CPU fanı alıp içindeki termal macun ve fanı kullancam.
Yada ARCTIC MX 4 alıp stok soğutucuyla devam etçem.

Siz hangisini önerirsiniz. Bilgisayarımı büyük ihtimalle satacağım için çok fazla masrafa girmek istemiyorum.
İşlemcim 2600 bu sıralar oyunlarda 75 derecelerde geziyor.
CPU Fanı için bütçe 150-200 ışık pek önemli değil sade ve temiz tasarımları beğeniyorum
Termal Macun için bütçe 100-125
fan daha iyi daha ömürlü ve fiyatı arttırır satacaksanız rgb almanızı öneririm alıcıların dikkatini çeker

Bence soğutucu almak daha mantıklı. Büyük ihtimalle zor fakat bütçeyi 300 TL'ye çıkarabilirsen herkesin tavsiye ettiği ve içinden de kaliteli bir termal macun çıkan ID-Cooling SE-224-XT Black/White tercih edebilirsin.

200 TL civarına ise;

İçinden çıkan veya bulunmayan termal macunu hakkında fikrim yok.

Bence soğutucu almak daha mantıklı. Büyük ihtimalle zor fakat bütçeyi 300 TL'ye çıkarabilirsen herkesin tavsiye ettiği ve içinden de kaliteli bir termal macun çıkan ID-Cooling SE-224-XT Black/White tercih edebilirsin.

200 TL civarına ise;

katılıyorum 300 bütçe iyi olur

Direkt SE 224 XT alıp içinden çıkan termal macunu kullan derim

fan daha iyi daha ömürlü ve fiyatı arttırır satacaksanız rgb almanızı öneririm alıcıların dikkatini çeker

200 TL civarına ise;

katılıyorum 300 bütçe iyi olur
Direkt SE 224 XT alıp içinden çıkan termal macunu kullan derim
300 tl bütçede BUNU buldum ama nasıldır bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

T6 nın tasarımını beğenmiyorum.

@DeadPix Dostum bütçeyi aşamayacaksan,
Bu ürünü öneririm. Snowman T6 ultradan çok bir eksiği yok. Bu 150₺. Geri kalan paraya da Arctic Mx4 alırsın 60₺ de o. 210₺'ye müthiş bir soğutma performansın olur.
Bahsettiğim soğutucu ile T6 ultra arasında sadece 2 veya 3 derece sıcaklık fark ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri