Dostum ben biraz daha tasarıma bakan taraftayım senin gösterdiğin model yada T6 bana kirli bi görüntü gibi geliyor.@DeadPix Dostum bütçeyi aşamayacaksan,
Bu ürünü öneririm. Snowman T6 ultradan çok bir eksiği yok. Bu 150₺. Geri kalan paraya da Arctic Mx4 alırsın 60₺ de o. 210₺'ye müthiş bir soğutma performansın olur.Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bahsettiğim soğutucu ile T6 ultra arasında sadece 2 veya 3 derece sıcaklık fark ediyor.
Peki 224XT nin performansı neye eşdeğer?224 XT alabilirseniz içindeki macun da gayet iyi olduğu için ekstradan macun almaya gerek kalmaz.
Hocam nasıl aşıyor?300 tl fan.Bütçeyi fazlasıyla aşıyor
İmzanızdaki işlemciyi kullanıyorsanız çok rahat soğutur. T6'dan iyi bir soğutucu.Dostum ben biraz daha tasarıma bakan taraftayım senin gösterdiğin model yada T6 bana kirli bi görüntü gibi geliyor.
Normalde kule tipi fan bile sevmiyorum ben kaba gözüktüğü için ama işlemci artık baya ısınmaya başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki 224XT nin performansı neye eşdeğer?
ARGB modeline bakmışım kusura bakmayın 450 tl fiyatı vardı sanırım argb modelinin.Hocam nasıl aşıyor?300 TL fan.
İmzanızdaki işlemciyi kullanıyorsanız çok rahat soğutur. T6'dan iyi bir soğutucu.
Normalde işlemcim 3.9GHZ de çalışıyor o.c suz (sizce o.c yapmalımıyım?) ama pcyi açtığım zaman direk olarak 3.6GHZ e çekiyor kendini.Hocam nasıl aşıyor?300 TL fan.
Evet 2600 ile kullanacağımİmzanızdaki işlemciyi kullanıyorsanız çok rahat soğutur. T6'dan iyi bir soğutucu.
Sıcaklık limiti (PTC) vardır. Büyük ihtimalle PC'nizde Ryzen Master da yüklüdür. 224 XT sıcaklıktan dolayı hız düşürme sorununuza yeterli çözümü rahatlıkla sağlar. Ayrıca bence darboğaz vb. yaşamıyorsanız veya ihtiyacınız yoksa OC'ye gerek yok. Belki GHz düşürmeden UV deneyerek sıcaklığı daha da azaltırsınız.ARGB modeline bakmışım kusura bakmayın 450 TL fiyatı vardı sanırım argb modelinin.
Normalde işlemcim 3.9GHZ de çalışıyor o.c suz (sizce o.c yapmalımıyım?) ama pcyi açtığım zaman direk olarak 3.6GHZ e çekiyor kendini.
Evet 2600 ile kullanacağım
Darboğaz yaşamıyorumdur herhalde genelde oyunlarda ekran kartım 95 işlemcim 30-40 kullanılıyorSıcaklık limiti (PTC) vardır. Büyük ihtimalle PC'nizde Ryzen Master da yüklüdür. 224 XT sıcaklıktan dolayı hız düşürme sorununuza yeterli çözümü rahatlıkla sağlar. Ayrıca bence darboğaz vb. yaşamıyorsanız veya ihtiyacınız yoksa OC'ye gerek yok. Belki GHz düşürmeden UV deneyerek sıcaklığı daha da azaltırsınız.
Armor serisine ne yaparsanız yapın soğutma bloğu tasarımından dolayı ısınan bir kart. Macun değişimini öyle çok yapmanız gerekmez. Ayrıca soğutucunun macunuyla da yapabilirsiniz.Darboğaz yaşamıyorumdur herhalde genelde oyunlarda ekran kartım 95 işlemcim 30-40 kullanılıyor
Ekran kartının termal macun değişimine gerek var mı? Eğer varsa termal macun alacağım.
İkisinde de yeter mi? Çok küçük gibi duruyor.Armor serisine ne yaparsanız yapın soğutma bloğu tasarımından dolayı ısınan bir kart. Macun değişimini öyle çok yapmanız gerekmez. Ayrıca soğutucunun macunuyla da yapabilirsiniz.
Bilmiyorum, da zaten ekran kartı macun değişimi çok extreme sıcaklıklara ulaşmıyorsanız gerek yok.İkisinde de yeter mi? Çok küçük gibi duruyor.
Sen bilirsin knk ama fiyata göre en iyisi T6300 TL bütçede BUNU buldum ama nasıldır bilmiyorum.
T6 nın tasarımını beğenmiyorum.