Yeni CPU Fanı mı? Yeni Termal Macun mu?

224 XT alabilirseniz içindeki macun da gayet iyi olduğu için ekstradan macun almaya gerek kalmaz.

@DeadPix Dostum bütçeyi aşamayacaksan,
Bu ürünü öneririm. Snowman T6 ultradan çok bir eksiği yok. Bu 150₺. Geri kalan paraya da Arctic Mx4 alırsın 60₺ de o. 210₺'ye müthiş bir soğutma performansın olur.
Bahsettiğim soğutucu ile T6 ultra arasında sadece 2 veya 3 derece sıcaklık fark ediyor.
Dostum ben biraz daha tasarıma bakan taraftayım senin gösterdiğin model yada T6 bana kirli bi görüntü gibi geliyor.
Normalde kule tipi fan bile sevmiyorum ben kaba gözüktüğü için ama işlemci artık baya ısınmaya başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

224 XT alabilirseniz içindeki macun da gayet iyi olduğu için ekstradan macun almaya gerek kalmaz.
Peki 224XT nin performansı neye eşdeğer?

Dostum ben biraz daha tasarıma bakan taraftayım senin gösterdiğin model yada T6 bana kirli bi görüntü gibi geliyor.
Normalde kule tipi fan bile sevmiyorum ben kaba gözüktüğü için ama işlemci artık baya ısınmaya başladı.

Peki 224XT nin performansı neye eşdeğer?
İmzanızdaki işlemciyi kullanıyorsanız çok rahat soğutur. T6'dan iyi bir soğutucu.

Hocam nasıl aşıyor?300 TL fan.
ARGB modeline bakmışım kusura bakmayın 450 tl fiyatı vardı sanırım argb modelinin.

İmzanızdaki işlemciyi kullanıyorsanız çok rahat soğutur. T6'dan iyi bir soğutucu.
Hocam nasıl aşıyor?300 TL fan.
Normalde işlemcim 3.9GHZ de çalışıyor o.c suz (sizce o.c yapmalımıyım?) ama pcyi açtığım zaman direk olarak 3.6GHZ e çekiyor kendini.

Evet 2600 ile kullanacağım

ARGB modeline bakmışım kusura bakmayın 450 TL fiyatı vardı sanırım argb modelinin.

Normalde işlemcim 3.9GHZ de çalışıyor o.c suz (sizce o.c yapmalımıyım?) ama pcyi açtığım zaman direk olarak 3.6GHZ e çekiyor kendini.

Evet 2600 ile kullanacağım
Sıcaklık limiti (PTC) vardır. Büyük ihtimalle PC'nizde Ryzen Master da yüklüdür. 224 XT sıcaklıktan dolayı hız düşürme sorununuza yeterli çözümü rahatlıkla sağlar. Ayrıca bence darboğaz vb. yaşamıyorsanız veya ihtiyacınız yoksa OC'ye gerek yok. Belki GHz düşürmeden UV deneyerek sıcaklığı daha da azaltırsınız.

Sıcaklık limiti (PTC) vardır. Büyük ihtimalle PC'nizde Ryzen Master da yüklüdür. 224 XT sıcaklıktan dolayı hız düşürme sorununuza yeterli çözümü rahatlıkla sağlar. Ayrıca bence darboğaz vb. yaşamıyorsanız veya ihtiyacınız yoksa OC'ye gerek yok. Belki GHz düşürmeden UV deneyerek sıcaklığı daha da azaltırsınız.
Darboğaz yaşamıyorumdur herhalde genelde oyunlarda ekran kartım 95 işlemcim 30-40 kullanılıyor
Ekran kartının termal macun değişimine gerek var mı? Eğer varsa termal macun alacağım.

Darboğaz yaşamıyorumdur herhalde genelde oyunlarda ekran kartım 95 işlemcim 30-40 kullanılıyor
Ekran kartının termal macun değişimine gerek var mı? Eğer varsa termal macun alacağım.
Armor serisine ne yaparsanız yapın soğutma bloğu tasarımından dolayı ısınan bir kart. Macun değişimini öyle çok yapmanız gerekmez. Ayrıca soğutucunun macunuyla da yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,535
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri