Öneri 6000TL Telefon Önerisi

Hangi Telefon?

• SAMSUNG Galaxy S20 128GB

Oylar: 1 10.0%
  • XIAOMI Mi 10T Pro 256GB

Oylar: 2 20.0%
  • Iphone 11 128GB (Çok pahalı o yüzden en son seçenek benim için)

Oylar: 7 70.0%
  • Iphone SE 2 2020

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer (Belirtirseniz sevinirim)

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10

Fordon Greeman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Bütçe
6000
Arkadaşlar kamera benim için önemli. Bataryası iyi olursa güzel olur. Ekranı da önemli benim için. Oyun oynamıyorum telefonlarda. Hangi telefonu önerirsiniz? Aklımda S20 almak var ancak Exynos'un bir sürü sorununu duydum, çok ısınıyor ve batarya çok hızlı bitiyor diyorlar. Sizce S20 almalı mıyım?

6000TL bütçede hangi telefonu önerirsiniz?

Bütçeye 1200 daha koyup İphone 11 alırdım.
64GB bana yeter mi bilmiyorum ya. Telefonda fotoğraf ve videoları bulunduran biriyim, harici depolama destelememesi sıkıntı benim için biraz.

Arkadaşlar kamera benim için önemli. Bataryası iyi olursa güzel olur. Ekranı da önemli benim için. Oyun oynamıyorum telefonlarda. Hangi telefonu önerirsiniz? Aklımda S20 almak var ancak Exynos'un bir sürü sorununu duydum, çok ısınıyor ve batarya çok hızlı bitiyor diyorlar. Sizce S20 almalı mıyım?

Ayfon seviyorsan 11 al geç ayfon sevmiyorsan Mi10T Pro derim.

Bütçeniz tam arada bir bütçe. iPhone'lara çıkamıyorsunuz. O bütçedeki amiral gemisi Snapdragon işlemcili telefonların bazılarına da yetmiyor. S20'deki Exynos işlemci yüzünden pek önermiyorum ama kullanıp memnun olanlar da var.

Kriterlerinizden yola çıkarsak 6000 TL harcamanız şart değil bence. 4000 TL'lik Samsung A52 de ihtiyaçlarınızı karşılar.

1. Kamera benim için önemli --> OIS destekli, orta segmentin en iyi kameralarından birine sahip bir telefon.
  2. Bataryası iyi olursa güzel olur --> 4500 mAh batarya AMOLED ekran ve Snapdragon işlemciyle birleşince gayet uzun ekran süresi veriyor.
  3. Ekranı da önemli benim için --> FHD+ 90 hz Super AMOLED ekran var.
  4. Oyun oynamıyorum telefonlarda --> SD720G işlemci oyun oynamayan biri için son derece yeterli. İşlemci verimliliği sayesinde ısınma ve bataryanın hızlı bitmesi sorunu da yok.

Samsung dışındaki markalara da sıcak bakıyorsanız Realme 7 Pro, Xiaomi Redmi Note 10 Pro gibi güzel seçenekler de mevcut.

Uzun seneler kullanabileceğin ve kamerası güzel bir cihaz arıyorsan bütçeyi biraz arttırıp iPhone 11 almanı tavsiye ederim. 64GB bana yetmez diyorsan ve fazla para çıkmaz diyorsan Mi 10T Pro alabilirsin. İkisi de pişman etmez ama kişisel tercihim iPhone olurdu, 2 yılda bir telefon değişmek gereksiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri